NEWS
Best of Poreč

Ekipno prvenstvo Hrvatske u podvodnom ribolovu ove će se godine održati u novigradskom akvatoriju

srk erik radin
12.10.2021. 11:10; ; Početna / Sport i rekreacija / Ekipno prvenstvo Hrvatske u podvodnom ribolovu ove će se godine održati u novigradskom akvatoriju

Nakon uspješno organiziranog Memorijala u podvodnom ribolovu, s ponosom najavljujemo da je Sportsko ribolovni klub Erik Radin iz Novigrada domaćin 28. Ekipnog prvenstva Republike Hrvatske u podvodnom ribolovu koje će se održati 16.listopada ove godine u novigradskom akvatoriju. Velika je to čast i odgovornost za naš klub, ali HSSRM je prepoznao našu ozbiljnost i dao nam povjerenje za organiziranje tako velikog i značajnog natjecanja na kojem će za klubove iz cijele Hrvatske nastupiti po trojica natjecatelja, koji će uz asistenciju barkajola pokušati uloviti što više ribe i okititi se naslovom najbolje ekipe u Hrvatskoj.

Zona lova se proteže od Karigadora na sjeveru do ulaza u Limski zaljev na jugu. Zona je prilično velika, a samim time i bogata odličnim ribolovnim pozicijama koje će najbolji hrvatski ribolovci dobro iskoristiti. Sigurni smo da će ulovi biti iznimno bogati, a rezultati vrlo izjednačeni i neizvjesni.

Program za natjecatelje počinje već u petak, 15.10. s veriikacijom u prostorijama Zajednice Talijana u Novigradu. Natjecanje će se održati u subotu, 16.10., počinje u 08:30, a završava u 13:30 sati. Za sve posjetitelje najzanimljiviji  dio biti će vaganje koje će se održati ispred restorana Half 8 na Porporeli s početkom u 16 sati.

Iako je do natjecanja ostalo još  desetak dana, osjeća se uzbuđenje i iščekivanje, ekipe su već na terenu i pretražuju more u potrazi za ribom, a domaćini sređuju sve kako bi natjecanje prošlo u najboljem redu te kako bi naši dragi gosti mogli sa zadovoljstvom nastupiti i ponijeti iz našeg grada samo lijepe uspomene. Naravno da će intenzitet njihovih emocija koje će ponijeti s natjecanja ovisiti o njihovim rezultatima, ali mi ćemo im s naše strane omogućiti najbolje moguće uvjete te im zaželjeti sreću.  Na njima je da se potrude najviše što mogu i da vide tko će od njih stajati na pobjedničkom postolju.

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani