NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Edi Pašić iz SRK Running Fox-a ukupni pobjednik Istarske zimske lige u trčanju

20240225_131443
25.02.2024. 22:17; ; Početna / Sport i rekreacija / Edi Pašić iz SRK Running Fox-a ukupni pobjednik Istarske zimske lige u trčanju

Danas je u Poreču održano posljednje ovosezonsko kolo Istarske zimske lige u trčanju.
Liga se sastojala od osam kola, odnosno utrka, a na kraju se ukupni pobjednik određivao na temelju najviše osvojenih bodova u šest istrčanih kola. Ove sezone zimska liga posjetila je Medulin, Sv. Petar u Šumi, Pazin, Sečovlje, Krnicu, Rabac, Tupljak i već spomenuti Poreč.

Najbržim i najspremnijim trkačem pokazao se Edi Pašić iz Sportsko rekreacijskog kluba Running Fox Poreč, koji je osvojio titulu ukupnog pobjednika. Na taj način nastavio je dominaciju SRK Running Fox-a čiji su članovi osvajali ligu posljednje tri godine.
U sezoni 2021./2022. pobijedio je također Edi Pašić, a u sezoni 2022./2023. Matija Lisec.
Ove sezone iza Pašića plasirali su se Marko Horvat (AK Maximvs) na drugom i Liam Krička na trećem mjestu. Ovaj trojac najčešće se izmjenjivao na pobjedničkim postoljima (Pašić tri pobjede, Horvat dvije pobjede, Krička dvije pobjede), ali treba spomenuti i Mate Jakova Frančulu koji je pobijedio u Rapcu i do zadnjeg kola bio konkurent za ukupno postolje.

U ženskoj konkurenciji i ove godine gotovo nepobjediva bila je Anja Mikuž koja je pobijedila u šest od sedam utrka u kojima je nastupila. Jedini poraz nanijela joj je Lucija Krkoč u Sv. Petru. Iza Mikuž plasirale su se Jana Kotar Ilijaš kao druga i Syu Poropat kao treća, zaključivši tako slovenski trio na postolju.

Više fotki: 

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email