NEWS
VALFRESCO 10/23S

Donato Bernobić više nije član Istre 1961, prelazi u NK Jadran Poreč

Donato-Bernobic
foto: istrasport.eu
12.07.2022. 18:45; ; Početna / Sport i rekreacija / Donato Bernobić više nije član Istre 1961, prelazi u NK Jadran Poreč

piše: Elvis Uravić, istrasport.eu
NK Istra 1961 danas se rastala s još jednim igračem koji pravu prigodu i nije dobio. Donato Bernobić danas je raskinuo ugovor s pulskim prvoligašem i više nije član kluba s „Drosine“. Podsjetimo, Bernobić je na jednom susretu bio i kapetan U18 reprezentacije države, ali prigodu u seniorima Istre 1961 nije dobio.

Lanjsku sezonu proveo je na posudbi u drugoligašu iz Bijelog Brda, BSK-u gdje je nastupio u 19 drugoligaških susreta, a u debiju je zabio i pogodak protiv Dinama. Zbog toga, nije trebalo dugo čekati na novi Bernobićev angažman.

Potvrđeno nam je kako će Donato Bernobić naredne sezone braniti boje porečkog Jadrana koji je tako dobio veliko pojačanje za Drugu NL, jedinstveni treći rang u kojem će se boriti naredne sezone.

Izgleda da su svi na dobitku, i Donato i Jadran, a možda i Istra 1961 koja sada ima jedno mjesto viška za kojekakvog mladića iz Mauritanije ili Venezuele koji će u tih nekih desetak prvoligaških utakmica pokazati koliko zna.

Print Friendly, PDF & Email
IRONMAN S-23