NEWS

Dobio 15 dana zatvora zbog vožnje bez položenog vozačkog ispita, u Baderni provaljeno u skladište

08.02.2022. 19:05; ; Početna / Crna kronika / Dobio 15 dana zatvora zbog vožnje bez položenog vozačkog ispita, u Baderni provaljeno u skladište
policija_grb

Policijski službenici Policijske postaje Poreč su 7. veljače oko ponoći u Mugebi uočili automobil Ford, pulskih registracijskih oznaka, kako krivuda po cesti te su ga pomoću svjetlosnih i zvučnih signala zaustavili. Kontrolom je utvrđeno da 20-godišnji vozač upravlja automobilom iako nema položeni vozački ispit te je zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja uhićen i smješten u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
 
Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, nadležni sud je vozaču odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od 15 dana.


Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je u razdoblju od 15. prosinca do 7. veljače  u Baderni provalio u skladište te otuđio razni građevinski materijal i stari tokarski stroj, čime je oštetio 66-godišnjeg vlasnika za više desetaka tisuća kuna.

REX

Print Friendly, PDF & Email