NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Djed Mraz otvara svoj porečki ured u ponedjeljak, 6. prosinca

IMG-620e22b5dcc33abd7ee581efe90df198-V
03.12.2021. 11:57; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Djed Mraz otvara svoj porečki ured u ponedjeljak, 6. prosinca

Sedam se patuljaka iskralo iz priče kako bi pristigli u adventsku bajku koja će se ovoga prosinca pričati u Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč. U jednom šumskom kutku, očarani zimskom čarolijom, dočekat će Djeda Mraza i predati mu sedam svojih pisama ispisanih najljepšim slovima, ali i ono koje je Djedu napisala Snjeguljica.  

Neka su čudna vremena zavladala ovim svijetom, ali blagdansku čaroliju nitko nam ne može ukrasti. Djed Mraz nanovo je odabrao porečku knjižnicu za svoj ured, a dvije dobre vile, Vesna i Majda, i ove su se godine pobrinule da Djedov kutak bude bajkovit i maštovit, kako za njega, tako i za sve mališane i njihove roditelje koji će ga posjetiti.

Poštujući sve epidemiološke mjere i uvjete koji su trenutno na snazi, i imajući uvijek na umu da je zdravlje na prvome mjestu, pozivamo vas da navratite do ureda i u Djedov sandučić, zajedno s patuljcima, ubacite svoja pisma sa željama.

Ured će biti otvoren u ponedjeljak, 6. prosinca u 12 sati, kada će prvo pismo napisati i Djedu poslati naš gradonačelnik Loris Peršurić. Pozivamo vas da nas i vi posjetite svakoga ponedjeljka i petka od 12 do 19 sati te utorkom, srijedom i četvrtkom od 8 do 12 sati, sve do 31. prosinca 2021. godine.

Zavirite u čarobni svijet naše knjižnice iz kojega ćete izaći bogatiji i veseliji, jer, sigurni smo,  dotaknut će vas čarolija blagdanske raskoši i ispunjeni radošću vratit ćete se u svoje domove.

Vjerujemo da i vaša topla priča može započeti baš tu, na 1. katu Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč na adresi Trg Marafor 4.

 

Gradska knjižnica Poreč

Print Friendly, PDF & Email