NEWS
valfresco

Dječji tjedan u režiji DND-a Poreč

5
02.10.2019. 22:05; Učitavanja: 122; Početna / Novosti / Dječji tjedan u režiji DND-a Poreč

Kao i svake godine, prvog punog tjedna u listopadu velika obitelj Saveza DND-a Hrvatske organizira različite aktivnosti obilježavajući Dječji tjedan, a DND Poreč nastoji to svake godine omaštoviti novim sadržajima, uz one koji su već postali obavezni. Tradicionalno druženje vrtićke djece bit će u srijedu na Trgu slobode od 10 sati a uz pjesmu i ples organiziramo portretiranje – djeca će crtati jedni druge, a s vlasnicima poslovnih prosotra na Trgu i u Zagrebačkoj ulici dogovorili smo izložbu tih dječjom rukom nacrtanih lica – „Ljubav djeci prije svega” je moto ove akcije.

U četvrtak će djeca iz dječjeg vrtića 101 dalmatinac (u Poreču i Antoncima) imati program Bajkaonice, a navečer u 18:30 u DND-u smo organizirali razgovaraonicu „Rodni stereotipi u odgoju io kako ih prevladati”. Bajkaonica nastavlja pohod i u petak – u dječji vrtić Crvenkapica, u Dječji odjel gradske knjižnice i u udrugu USB. Kako je petak, 11. 10 i međunarodni dan djevojčica, dramska skupina DND-a održat će da učenike četvrtih razreda OŠ Finida predstavu „Cvrčka i mrav”. Istog dana gradonačelnik je zakazao susret s članovima i članicama Dječjeg foruma DND-a Poreč-

Vesela subota donosi tri zanimljiva programa na Trg slobode od 11 sati za svu zainteresiranu djecu – likovnu akciju, znanstvenu radionicu i razgovor s djecom iz Dječjeg foruma.

Vidimo se u dječjem tjednu.

Print Friendly, PDF & Email