NEWS

Dječji ljetni kamp Poreč i ove godine osigurao odličan program

Valamar i DND Poreč
10.08.2023. 11:30; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Dječji ljetni kamp Poreč i ove godine osigurao odličan program

Valamar već niz godina surađuje i podržava rad društva „Naša djeca“ Poreč u organizaciji raznih aktivnosti kako bi djeca na području grada Poreča i okolice kvalitetno provodila svoje slobodno vrijeme u igri i učenju novih vještina.

Kao i prijašnjih godina, djeca u sklopu Dječjeg ljetnog kampa borave na plaži Pical, a Valamar je omogućio i korištenje dječje igraonice, te dječjeg igrališta hotela Pinia za provođenje aktivnosti programa.

Ovo je treće ljeto da Društvo „Naša djeca“ u suradnji s Gradom Porečom i Valamarom organizira kamp na Gradskom kupalištu i plaži hotela Pinia, a Valamar dodatno za djecu sprema i ručak na obje lokacije održavanja kampa. Nova upraviteljica Društva „Naša djeca“, Katarina Kadum, zadovoljna je dosadašnjim uspjehom kampa:

„Započela sam s radom na radnome mjestu Upraviteljice Društva „Naša djeca“ Poreč prošlog  listopada i zadovoljstvo mi je raditi u tako poticajnom i dinamičnom okruženju. Djeca su vrlo zadovoljna programom Ljetnog kampa, a to potvrđuje i činjenica da nam se mnogi vraćaju kao volonteri i voditelji programa kao odrasle osobe. Uspjeh programa Ljetnog kampa temelji se na osmišljavanju i realizaciji  programa koji je djeci ne samo koristan nego i zanimljiv, a tu veliki ulogu igraju naši mnogobrojni stručni voditelji i volonteri, kao i podrška Grada Poreča i Valamara, te lokalni mali obrti i tvrtke koje nam svojim doprinosom obogaćuju program.“

Ovaj odličan kamp iz godine u godinu povećava svoje kapacitete zbog sve rastuće potražnje, a osmišljen je iz potrebe da djeci vrtićke i osnovnoškolske dobi omogući gotovo cjelodnevno druženje s vršnjacima i uživanje u ljetu dok njihovi roditelji rade. Ljetni kamp ove godine traje do 19. kolovoza, organiziran je u nekoliko termina, odnosno smjena, za djecu od navršene 5. godine života do 5. razreda osnovne škole.

Valamar prepoznaje potrebe lokalnih zajednica u destinacijama u kojima posluje. Osim podrške Ljetnom kampu, Valamar je ove godine proširio suradnju s Gradom Porečom kako bi dugoročno povećali kapacitete porečkog Dječjeg vrtića Radost u hotelu Valamar Pinia i tako osigurali dodatna mjesta u vrtiću za porečke obitelji.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email