NEWS
valfresco

Di si Generacijo ! Novi datum je 16. svibnja 2020.

11.03.2020. 23:11; Učitavanja: 145; Početna / Obavijesti / Di si Generacijo ! Novi datum je 16. svibnja 2020.
89846904_10219169123833405_2955424935486423040_n

Koronavirus određuje svakodnevni život Europe, pa je tako uzrokom otkazivanja ili odgodi brojnih događanja. Upravo je tako i sad devetim izdanjem “Di si, generacijo!” susreta koje bilo planirano za ovu subotu, 14. ožujka. Zbog navedenih razloga organizatori su dogovorili novi datum te će se susret održati 16. svibnja, na istom mjestu, sa istim jakom glazbenim snagama. Kupljene ulaznice vrijede za novi datum održavanja, a oni koji neće biti u mogućnosti uživati u programu 16. svibnja mogu svoje ulaznice vratiti uz nadoknadu na mjestu gdje su ih kupili.

            Podsjetimo, tamo gdje je sve počelo, u Poreču (a nastavilo se u još nekim gradovima), po deveti će se put održati okupljanje generacija kojima su 80-e i 90-e obilježili izlasci i zabava kakvu danas više baš i ne poznajemo. “DI SI GENERACIJO – Original” će i ove godine okupiti zaljubljenike u dobru zabavu, uspomene i retro glazbu, a sve će se dogoditi 16. svibnja na legendarnom mjestu kojeg su generacije nekada znale kao International Club, a danas kao Inter – Byblos.

            Za one slabije upućene, podsjetimo da se radi o tradicionalnom okupljanju koje obilježava zabavu prošlih vremena uz DJ-eve, ugostiteljsku i gastro ponudu, ali i posebne glazbene goste. I tako već devetu godinu zaredom, a na zadovoljstvo brojne publike koja dolazi iz cijele regije, a nerijetki su oni koji dolaze i iz inozemstva kako bi se ponovno sreli sa starim prijateljima s kojima su nekad dijelili nezaboravne zabavne dane i noći.

            Ovogodišnje izdanje počinje u 20 sati pićem dobrodošlice, a glazbeni program započinje u 21 sat posebno odabranim glazbenim setovima DJ-eva koji su nekada (a neki to još uvijek čine) žarili i palili diskotekama te zabavama u ovim krajevima. Naravno, kako je to običaj, organizatori su pripremili i live glazbeni program u kojem će nastupiti sjajan Le Monde Band, a vrhunac večeri će svakako biti nastup neponovljivog dua “Denis & Denis” koji će svojim nastupom podsjetiti na svoje nazaboravne hitove kao što su “Program tvog kompjutera”, “Ja sam lažljiva”, “Tek je 7 sati”…

            Kao i svake godine, događanje ima i humanitarni karakter pa će se dio prihoda uplatiti u humanitarne svrhe i to najpotrebitijim građanima Poreča i okolice, a prihod se ostvaruje prodajom ulaznica i donacijom sponzora. Ulaznice za ovu posebnu večer su u prodaji po jedinstvenoj cijeni od 50 kn, a uz sjajnu zabavu i piće dobrodošlice, u cijenu je uračunata i tradicionalna podjela “fažola” u jutarnjim satima. Svoju ulaznicu možete osigurati kupnjom na prodajnim mjestima: u Umagu Caffe Bar “Circolo” i u Poreču: Sabina Travel, Istra Media (Partizanska 13), Coffee & Bar “Legend of M”, Caffe Bar “La Mai” te na samom ulazu na dan eventa.

            Organizatori, okupljeni u društvo porečkih zaljubljenika dobre retro zabave, najavljuju nezaboravan provod i još jedno druženje sa starim prijateljima, a sve to uz poseban dodatak – humanitarnu notu te se posebno zahvaljuju “starim” i “novim” sponzorima, a ponajviše Gradu Poreču koji i ove godine daje najveću podršku ovom popularnom događanju.

            Stoga, svi ljubitelji ovakve vrste zabave, vidimo se u Inter – Byblosu, 16. svibnja s početkom u 20 sati, gdje ćete drage ljude ponovno sresti i pozdraviti legendarnim pozdravom “Di si, generacijo!”.

Print Friendly, PDF & Email