NEWS

Dea Gašparini prvakinja Hrvatske U14 u kuglanju, sestra Nina treća !

2022-11-27_22h17_05
27.11.2022. 22:17; ; Početna / Sport i rekreacija / Dea Gašparini prvakinja Hrvatske U14 u kuglanju, sestra Nina treća !

Kuglačice porečke Istre nastavljaju sa nizom odličnih rezultata. Tako su ovoga vikenda u Zagrebu na kuglani Grmoščice na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske U14 potvrdile kvalitetan rad sa najmlađim kuglačicama – sestrama.

Nakon odličnih rezultata sa sestrama Štetić, istim su putem krenule sestre Dea i Nina Gašparini koje su pokazale u prvom redu odlično kuglanje, mirnu ruku i koncentraciju do samog kraja napetog takmičenja.
Na prvenstvu su nastupile 24 kuglačice iz 14 klubova.

Porečanka Dea Gašparini osvojila je naslov prvakinje Hrvatske, a je Nina osvojila odlično treće mjesto, dok je drugo mjesto osvojila Zrinka Širić članica Endi – Tekstilac iz Zagreba, koju je Dea pobijedila za malih za pobjedu dostatnih 11 čunjeva razlike (1075 : 1064).

Za kuglačice porečke Istre predstoji pojedinačno seniorsko prvenstvo Hrvatske sljedećeg vikenda u Zagrebu sa željom da se i u najjačoj konkurenciji potvrde ovogodišnji odlični rezultati, nakon kojeg slijedi pauza do sredine siječnja kada se nastavlja klupsko prvenstvo.

ŽKK

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email