NEWS

DanceStars World dance masters od 23. do 29. svibnja u Poreču

279154601_2145620845597003_2333001773942317155_n
19.05.2022. 09:10; ; Početna / Gospodarstvo / DanceStars World dance masters od 23. do 29. svibnja u Poreču

Svjetsko finale plesnog natjecanja DanceStar World Dance Masters u organizaciji tvrtke DanceStar International LTD, čije je sjedište u Rijeci, i ove godine dolazi u našu zemlju. Ovogodišnji DanceStar World Dance Masters bit će održan u Poreču, u Zelena Resortu.

Tvrtka DanceStar već dugi niz godina vrlo uspješno održava plesna natjecanja diljem Europe, ali i šire, u više od 15 zemalja svijeta. Neke od zemalja u kojima se održavaju kvalifikacije, tzv. Qualifieri, su Austrija, JAR, Hrvatska, Filipini, Kanada…

Na kraju sezone, odnosno kada su se sve kvalifikacije završile i kada su vrhunski suci iz svijeta kazališta i televizije kao što su Alimra Osmaniović, Igor Barbarić i Joel Elferink, ocijenili plesače, počinje spektakularno svjetsko finale.

Kako ističe direktorica DanceStara Tatjana Pagitz, ovogodišnje finale DanceStara ovoga će svibnja okupiti više od pet tisuća najboljih plesača iz cijeloga svijeta.

Tradicionalni porečki event trajat će pet dana, a počinje svečanim otvorenjem 25. svibnja uz Flag paradu koja će prodefilirati na plaži „Lotosi“ u Zelena Resortu, uz DJ party i veličanstveni vatromet. Pored svakodnevnog plesnog natjecanja u Intersport dvorani, odvijat će se i dodatni program u dvorani „Žatika“ u kojoj se održavaju plesni seminari svjetskog nivoa i poznata „Gala night“ gdje će se prezentirati 20 najboljih, odabranih koreografija. Tu je i Urban Freestyle Battle, događaj koji svakako treba vidjeti. Pored stručnog natjecateljskog i pedagoškog sadržaja DanceStar nudi i zabavu mladim plesačima iz cijeloga svijeta kroz beach partyje. Za još malo dobrog plesa i zabave zaduženo je naše osoblje, naši »Staffovci«, koji uvijek dobro raspoloženi i nasmiješeni dočekuju plesače.

World Dance Masters senzacionalan je događaj pun druženja, zabave i dobrog plesa, kažu organizatori i ističu kako je to događaj koji se nikako ne treba propustiti. Stoga poručuju: »Vidimo se u Poreču!«.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email