NEWS

„Dam-daš: volonteri u akciji-Postavimo pitanja o zdravlju i bolesti“ – predavanje dr. Slavice Ezgeta u utorak, 19. ožujka

13.03.2024. 13:19; ; Početna / Obavijesti / „Dam-daš: volonteri u akciji-Postavimo pitanja o zdravlju i bolesti“ – predavanje dr. Slavice Ezgeta u utorak, 19. ožujka
DAM-DAŠ

Projekt Gradske knjižnice Poreč „Dam-daš: volonteri u akciji“, u čijem su središtu brojni volonteri/ke te njihova znanja i vještine, nastavlja se i u ožujku.

Na redu je još jedno predavanje dugogodišnje volonterke porečke knjižnice, liječnice Slavice Ezgeta, konzultantice za mentalnu zaštitu djece i adolescenata, specijalistice obiteljske medicine te vrsne terapeutkinje.

Kako nam se svima kroz život događaju dobre i poticajne stvari, jednako tako proživljavamo i preživljavamo one tužne, različite bolesti i čudna stanja.

Postavljamo brojna pitanja, strahujemo zbog nalaza i rezultata, proučavamo sve i strepimo zbog onoga sutra. Neumorno se pitamo možemo li što učiniti, kako si pomoći, što promijeniti, zbog čega je došlo do takvoga stanja.
Do nekih odgovora na ova brojna pitanja možete doći na zajedničkom druženju koje će se održati u utorak 19. ožujka u 17 sati na 1. katu Odjela za djecu i mlade.

Zbog ograničenog broja polaznika, svoj je dolazak potrebno najaviti na broj telefona 434-196.

Gradska knjižnica Poreč

 

Print Friendly, PDF & Email