NEWS

Cromarisovim proizvodima i ove godine najviše svjetsko priznanje za kvalitetu

139170538_3669822333096899_6390026123121497363_o
14.01.2021. 13:20; ; Početna / Gospodarstvo / Cromarisovim proizvodima i ove godine najviše svjetsko priznanje za kvalitetu
Cromaris je i ove godine dobio priznanje za vrhunsku kvalitetu svojih proizvoda – Superior Taste Award. Riječ je o najcjenjenijoj nagradi u segmentu prehrane u svijetu koju od 2005. godine dodjeljuje International Taste Institute iz Bruxellesa. Četvrtu godinu zaredom Cromaris je dobitnik Superior Taste Awarda 2021 za sva četiri svoja prijavljena proizvoda: brancin, oradu, hamu i gofa.
 
Proizvodi se ocjenjuju metodom slijepog testiranja na temelju izgleda, mirisa, teksture i okusa, a pritom sucima odabranima iz najprestižnijih europskih kulinarskih udruženja, nisu poznati brend ni podrijetlo testiranog proizvoda. Cromarisov brancin je i ove godine dobio maksimalne tri zlatne zvjezdice za izniman okus i postao jedini proizvod iz kategorije svježe ribe dobitnik Crystal award četiri godine zaredom. Za izniman okus, izvrsno su ocijenjene i orada i hama koja je ove godine zaslužila maksimalne tri zvjezdice a novost su dvije zvjezdice gofu. Time je Cromaris jedini dobitnik nagrada za brancin, oradu, hamu i gofa među proizvođačima mediteranske bijele ribe.
*Cromaris
 
Adris grupa je u 2009. ozbiljno zakoračila na područje marikulture i uzgoja plemenite bijele ribe, obbjedinjavanjem nekoliko manjih domaćih tvrtki za uzgoj i preradu ribe u novu tvrtku Cromaris sa sjedištem u Zadru. U razvoj kompanije Adris je uložio više od milijardu kuna, a Cromaris je danas vodeći hrvatski i šesti proizvođač brancina i orade u svijetu.
Print Friendly, PDF & Email