NEWS
VALFRESCO 4 S
Booktiga 2024

Članovi Bodybuilding kluba Veli Jože uspješni na Prvenstvu Hrvatske u Čakovcu

IMG-b596fee9a24af4018293c3e68965c75e-V
16.09.2020. 00:33; ; Početna / Sport i rekreacija / Članovi Bodybuilding kluba Veli Jože uspješni na Prvenstvu Hrvatske u Čakovcu

Nakon dužeg perioda bez natjecanja, tijekom kojeg su u specifičnim uvjetima za treniranje, uzrokovanih pandemijom koronavirusa, ipak, uz velike napore, uspjeli održati vrlo visok nivo natjecateljske forme, članovi porečkog Bodybuilding kluba Veli Jože uspješno su 11. i 12. rujna nastupili na 23. prvenstvu Hrvatske u Čakovcu.

Najznačajnije uspjehe od osam odabranika trenera Anite i Tonija Radovčić na državnom su prvenstvu ostvarili Milan Radić i Lorena Majerić koji su se okitili medaljama u svojim disciplinama. Radić je u kategoriji mens physique u konkurenciji seniora osvojio srebrno odličje, dok je Majerić u kategoriji bikini fitness osvojila brončanu kolajnu.

         Vrlo dobre rezultate ostvarili su i Darian Paladin koji je u kategoriji classic bodybuilding u seniorskoj konkurenciji zauzeto 5. mjesto, Marijan Jakovčić koji je u kategoriji mens physique u juniorskoj konkurenciji zauzeo 6. mjesto, te Tatjana Pačelat koje je u kategoriji bikini fitness u seniorskoj konkurenciji također zauzela 6. mjesto. Valja pohvaliti i ostale natjecatelje kluba Nenada Markovića, Mitu Đekić Bočkaj i Maju Baričević kojima je nastup u Čakovcu bio prvijenac u karijeri na državnom prvenstvu. 

         Klupski natjecatelji u nastavku godine nastaviti će se intenzivno pripremati za jesenski dio sezone tijekom kojeg je plan nastupa vrlo neizvjestan zbog specifičnih okolnosti koje trenutno vladaju u sportu, no sigurno je da će spremni dočekati bilo koji eventualni nastup.

D.J.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email