NEWS
HALF MARATON S

Četvrta ribarska fešta u Vrsaru uz vatromet i zvukove Febre i Griff & ZUCCHERO Celebration banda u petak, 12.8.2022.

slika4
10.08.2022. 18:44; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Četvrta ribarska fešta u Vrsaru uz vatromet i zvukove Febre i Griff & ZUCCHERO Celebration banda u petak, 12.8.2022.

Četvrta ovogodišnja Ribarska fešta održava se na rivi u Vrsaru, u petak 12. kolovoza u 19 sati, a kada ujedno počinje zabavni program. Osim tradicionalne ponude ribljih specijaliteta, organizirali smo i dječji kutak s radionicama za najmlađe posjetitelje te spektakularni vatromet kojim obilježavamo ovogodišnju Ribarsku feštu.

Igre za djecu na temu mora

Najšareniji kutak Ribarske fešte je dječji kutak s radionicama na temu mora za najmlađe posjetitelje. Djecu očekuju crtanje, slikanje, izrada akvarija, oslikavanje lica, pecanje ribica i mnogo kreativne zabave koju je za ovu priliku osmislila udruga Birikina. Radionice u dječjem kutku su besplatne, a održavaju se tijekom trajanja fešte od 19 do 22 sata. Ovim putem pozivamo naše najmlađe goste da se uključe na radionice i animaciju na rivi.

Morske i istarske delicije za gurmane

Gourmet ponudu čini šest punktova tematski podijeljenih na bijelu ribu, plavu ribu, školjke, fritto misto te lignje, sipe i hobotnice. Na štandovima će se moći kušati polpete od plave ribe, punjene srdele, pečeni krakovi od hobotnica, ražnjići od lignji, pljukanci s kaneštelama i šparugama, kapešante, pedoći, riblja pašteta, riblja salata, salata od folpi, burger od tune ili sabljarke i mnoge druge delicije. Neizostavno ribarsko jelo svake Ribarske fešte u Vrsaru je brodet kojeg će na četvrtoj ovogodišnjoj fešti pripremati Nikola Bikić na štandu s bijelom ribom. Stoga, dođite i provjerite je li ovogodišnja verzija brodeta zaslužila predznak najboljeg.

Svi meniji prve Ribarske fešte dostupni su na internetskoj stranici: https://infovrsar.com/dogadanja/kalendar-dogadanja/ribarska-festa/

Ukoliko želite kušati, pokloniti ili odnijeti kući neku izvornu istarsku deliciju, za to će se pobrinuti istarski OPG-ovi koji će tijekom Ribarske fešte ponuditi svoje proizvode. Tako ćete na vrsarskoj rivi moći pronaći maslinovo ulje, likere, rakije, voće i povrće, prirodnu kozmetiku, lavandu, ručno izrađene drvene proizvode te štošta drugo.

Febra i Griff & ZUCCHERO Celebration band

Na pozornicu prvi stupa bend Febra koji izvodi pop, jazz, soul i blues glazbu s prizvukom rockabillyja uz koju će i najmirnije noge morati zaplesati. Glavna zvijezda večeri je Goran Griff & ZUCCHERO Celebration band koji nudi nezaboravnu atmosferu s najboljim hitovima, uključujući Overdose d’amore, Baila Morena, Cosi’ celeste, Diavolo in me, Senza una donna, Per colpa di chi, Bacco Perbacco i mnoge druge. Svakako, nastup koji ne želite propustiti!

I za kraj – vatromet u 23 sata!

Središnja Ribarska fešta ovogodišnjeg ljeta kulminirat će vatrometom u 23 sata. Dođite, i proslavimo ljeto zajedno!

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email