NEWS
HALF MARATON S

Četiri dočeka Nove godine u Poreču: Petar Grašo, Night express, dječji i funky doček

arhivaNOVA 2023 DOCEK-9
28.12.2023. 14:34; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Četiri dočeka Nove godine u Poreču: Petar Grašo, Night express, dječji i funky doček

U Poreču je tijekom blagdanskih dana otvoreno desetak hotela, a kako bi “najluđa” noć u godini prošla u dobrom raspoloženju pobrinuli su se i organizatori Adventa Poreč i to s čak četiri dočeka.

Tako će za najmlađe u nedjelju, 31. prosinca u 11 sati na Trgu Matije Gupca biti organiziran doček. Bit će tu animacije i dječje predstave Teatra Naranča, vatrometa, konfeta i glazbe.
Istovremeno, na Trgu slobode krenut će zagrijavanje za večernji doček uz Rezime Acoustic Trio.
U deset sati navečer na pozornicu na Trgu slobode će izaći jedan od najpopularnijih izvođača hrvatske scene – Petar Grašo. Uz taktove njegovih najpoznatijih pjesama poput „Ako te pitaju“, „Ko nam brani“, „Moje Zlato“, „92“, „Voli me“ i brojne druge, uvest će Porečane i sve njihove goste u novu 2024. godinu,  tradicionalnom zdravicom u ponoć s gradonačelnikom Poreča Lorisom Peršurićem.

Paralelni “funky doček” održat će se na Trgu Matije Gupca, uz DeJviD DJ-a, za sve one željne party – provoda, a dobra će se zabava u novogodišnjoj noći nastaviti sve do ranih jutarnjih sati u ugostiteljskim objektima u gradu.
U novogodišnjoj noći na svim otvorenim i zatvorenim parkiralištima u gradu parking će biti besplatan.

Na Trgu Matije Gupca 1. siječnja održat će se i repriza dočeka Nove godine uz Night Express.

Program Adventa Poreč nastavlja se do 7. siječnja , a do tada nastupit će još Neki novi klinci – Balašević Tribute band, Funbox band, održane dječje predstave, a bit će moguće i fotkanje s Djeda Mrazom i otvoreno besplatno klizalište

Uz Grad Poreč-Parenzo, partneri na organizaciji Adventa Poreč su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar, a suorganizatori Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Odvodnja Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Klub za mlade Poreč, Centar za posjetitelje La mula de Parenzo, Sportska zajednica Grada Poreča, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com/ ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec  

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email