NEWS
LUTRIJA T

ČETIRI dočeka Nove godine u Poreču: uz Prljavo kazalište, Night express, dječji i funky Doček

30.12.2022. 10:48; ; Početna / Slider / ČETIRI dočeka Nove godine u Poreču: uz Prljavo kazalište, Night express, dječji i funky Doček
110090

Sutra je Silvestrovo koje tradicionalno u cijeloj Istri okuplja veliki broj gostiju željnih dobrih provoda na otvorenom. U Poreču je tijekom blagdanskih dana otvoreno desetak hotela, a kako bi najluđa noć u godini prošla u dobrom raspoloženju pobrinuli su se organizatori Adventa Poreč i to s čak četiri dočeka!

Tako će za najmlađe u subotu, 31. prosinca u 11 sati na Trgu Matije Gupca biti organiziran doček. Bit će tu animacije i dječje predstave Teatra Naranča, vatrometa, konfeta i glazbe. Istovremeno, na Trgu slobode krenut će zagrijavanje za večernji doček uz Trio Discover

. U večernjim satima na pozornicu na Trgu slobode će izaći jedan od najdugovječnijih i najpopularnijih bendova hrvatske scene – Prljavo kazalište. Svojim vječnim hitovima kao što je „Marina“, „Te noći kad si se udavala“, „Heroj ulice“ i druge uvest će Porečane i sve njihove goste u novu 2023. godinu,  tradicionalnom zdravicom u ponoć s gradonačelnikom Poreča Lorisom Peršurićem.

Paralelni doček održat će se i na Trgu Matije Gupca, uz DJ Davida, za sve one željne nešto drugačijeg provoda, a dobra će se zabava u novogodišnjoj noći nastaviti sve do ranih jutarnjih sati na brojnim lokacijama u gradu.

U novogodišnjoj noći, na svim otvorenim i zatvorenim parkiralištima u gradu parking će biti besplatan.

Na Trgu Matije Gupca 1. siječnja održat će se i repriza dočeka Nove godine uz Night Express, čime će se i službeno zatvoriti Advent u Poreču. Ipak, u srcu starogradske jezgre s radom nastavlja besplatno klizalište sve do 8. siječnja.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email