NEWS
LUTRIJA T

Advent Poreč jedan od kandidata za najljepši Advent portala gradonacelnik.hr

01
foto: Manuel Paljuh
29.12.2022. 18:33; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Advent Poreč jedan od kandidata za najljepši Advent portala gradonacelnik.hr

Specijalizirani portal (zvučnog imena) gradonačelnik.hr tvrtke Ciudad d.o.o. (osnovane 2016.g.) pokrenuo je i ove godine, po drugi puta izbor najljepšeg adventa u Hrvatskoj.

U izbor za Najljepši advent kojega ove godine organiziraju pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta uključila su se  53 grada i 19 općina – slike njihovih advenata objavljene su FB stranici na kojoj od danas pa do 5. siječnja u podne možete pronaći i lajkati svoje favorite i tako im pomoći u borbi za titulu najljepšeg hrvatskog adventa po izboru FB publike portala gradonacelnik.hr.
Pobjednike u četiri kategorije – mali, srednji, veliki gradovi i općine, proglasiti će 5. siječnja.

Pravila glasanja su jednostavna:  

PRAVILA IZBORA:

  • -Na FB stranicama portala gradonacelnik.hr abecednim redom grada i općine objavljene su slike advenata 
  • -Glasovanje traje do 5. siječnja u podne
  • -Broje se i priznaju lajkovi na glavnu objavu sa slikama adventa, i to samo FB stranici portala gradonacelnik.hr, ne i na sheranim objavama!
  • -Pobjednike će proglasiti u 4 kategorije – kategoriji malih, srednji i velikih gradova i kategoriji općina

 

Šarmantnost trga u srcu starog grada, odlična atmosfera i bogat program porečki advent čine drugačijim od svih drugih, adventom koji još prije sedam godina inspirirao mnoge zimske manifestacije u Istri, za što je nagrađen i Zlatnom kozom TZ  Istarske županije. Zato vas Advent Poreč/Avvento Parenzo sada poziva da ga podržite svojim lajkom jednako kao što ste podržali i svojim osmjesima uljepšali ovogodišnje izdanje.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email