NEWS

Čarobni završetak ljeta prošle subote na plaži Polidor beach u Funtani

Destilerija-Aura-White-party-2021-26-1080x720
01.09.2021. 13:49; ; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Čarobni završetak ljeta prošle subote na plaži Polidor beach u Funtani

Polidor Beach plaža je i ove godine bila prepune ekipe u bijelom, piše portal journal.hr!

Dugoiščekivani Sapore di mare, sapore di sale 2021 party je prošli vikend apsolutno oduševio! Za sve je zaslužan trio fantastikusPolidor Beach bar, fenomenalna destilerija Aura iz Buzeta i sinonim vrhunskog dizajna, Boris Ružić.

Dress code BIJELO i prekrasne dekoracije za koje je zaslužan Boris Ružić su pretvorili već prekrasnu plažu Polidor u apsolutno čarobno mjesto koje je pokazalo da Hrvati ne moraju ići daleko da bi uživali u prekrasnom prirodnom i luksuznom ambijentu. Imamo sve u Istri!

WHITE PARTY O KOJEM ĆE SE JOŠ DUGO PRIČATI

Piće večeri je, naravno, bio zlatom nagrađivani Gin Karbun destilerije Aura čije su ime i okus poznati već na globalnoj razini, a tu su bile i razne Karbun dekoracije – bijele bačve, Karbun ležaljke, photo wall za prekul fotke i bijeli šeširi koji su dali poseban touch ovom prekrasno bijelom i otmjenom događaju.

Plesne točke u moru i dolazak barke iz koje izlaze poznati talijanski saksofonist Daniele Vitali i violonista Antun Stašić su oduševili sve, a kada je već zabava uz more, jedini logični vrhunac večeri je da Jole, dugogodišnji prijatelj obitelji Ukušić, zapjeva na pozornici, što se i dogodilo.

Uz Joleta, na partyju su uživale i druge poznate ličnosti poput modne dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Nevjerojatna atmosfera i brojna iznenađenja koja su pripremili organizatori poput sinkroniziranog plivanja, plesačice u bijelim kostimima s perjem, fire showa i puštanja lampiona pokazali su da ništa nije prepušteno slučaju i kako će se ovaj događaj još dugo pamtiti.

Nakon ne tako uzbudljive godine i distanci, ovaj nevjerojatan događaj je zaista obilježio ljeto svih prisutnih. Prekrasan decentni bijeli dekor, sjajne modne kombinacije u bijelom, zalazak sunca i najkvalitetnija kapljica čine ovaj događaj definitivno jednim od najboljih partyja ove sezone. Sve mjere su poštovane, party je završio u 00:00, ali na apsolutno prekrasan način, uz zajedničko puštanje lampiona i vatromet kojim su domaćini sve iznenadili.

S obzirom na posebnost ovogodišnjeg partyja, teško je uopće pretpostaviti na koji način će nas oduševiti sljedeće godine. Jedva čekamo!

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email