NEWS
valfresco

Čak 12 sportskih ekipa u hotelu Valamar Diamant

Rukometasi _Chambery_trening
26.01.2017. 18:06; Učitavanja: 505; Početna / Gospodarstvo / Čak 12 sportskih ekipa u hotelu Valamar Diamant

Uz domaće, Valamar će u samo tri dana ugostiti i timove iz Austrije, Mađarske, Belgije, Slovačke, Slovenije i Francuske

U periodu od 26. do 29. siječnja hotel Valamar Diamant istovremeno ugošćuje čak 12 sportskih klubova iz mnogih europskih zemalja. Naime, u Poreču se istovremeno odvijaju dva međunarodna sportska turnira koja će okupiti stotinu profesionalnih sportaša: rukometni turnir „Memorijal Darko Pupovac“, koji se tradicionalno održava svake godine u ovo vrijeme te malonogometni turnir „2. Winter Cup“.

Uz rukometni klub PPD Zagreb tu su i RK Nexe, domaći RK Poreč, RK Rovinj te RK Zamet iz Rijeke. Na turniru sudjeluju i rukometni klubovi Chambery Savoie Mont-Blanc, koji vodi hrvatski stručnjak Ivica Obrvan, Montpelier, jedan od najtrofejnijih francuskih klubova, mađarski Csurgoi KK, koji je trenutno trećeplasirani u prvenstvu, slovenski RK Celje Pivovarna Laško te aktualni austrijski  prvaci Fivers WAT Margareten.

Malonogometni turnir „2. Winter Cup“ koji se igra u sportskoj dvorani Žatika okupit će reprezentacije Mađarske, Slovačke, Belgije te „All star ekipu“ iz Hrvatske.

Hotel Valamar Diamant u sportskom je svijetu iznimno cijenjen zbog odličnih uvjeta za kondicijsku pripremu sportaša. Uz udoban smještaj i vrhunsku prehranu, sportašima nudi polivalentnu sportsku dvoranu u sklopu hotela, unutarnje bazene te fitness, aerobic i wellness centar. Valamar Diamant je bio domaćin i rukometnim reprezentacijama 21. svjetskog rukometnog prvenstva (Brazil, Danska, Egipat, Norveška, Saudijska Arabija i Srbija) te ekipama Tunisa, Alžira i Rusije tijekom President cupa. Prošle su ga godine za pripreme odabrali višestruki prvak Mađarske i jedna od najboljih europskih rukometnih momčadi -Telekom Veszprem i naš najtrofejniji rukometni klub PPD Zagreb. Sama destinacija i vrhunska usluga u hotelu mnoge je toliko oduševila da nam se redovito vraćaju, i to ne samo poslovno, već i privatno.“, izjavio je Davor Brenko, potpredsjednik za prodaju i marketing Valamar Rivijere.

Osim polivalentne sportske dvorane, hotel Valamar Diamant nudi vrhunski opremljenu fitness s više od 40 Technogym sprava. Također, od jeseni prošle godine hotel Valamar Diamant postao je prvi hotel u Hrvatskoj koji je uveo certifikat Healthy Meal Standard, koji targetira goste sa specifičnim prehrambenim potrebama, navikama i željama, a posebice sportaše.

PR

Print Friendly, PDF & Email