NEWS

Bryan Ferry u Poreču ! (RED POINT)

Kod nas je zalazak, ali negdje je i izlazak sunca !
12.10.2013. 07:30; ; Početna / Kolumne ZZZ / RED POINT / Bryan Ferry u Poreču ! (RED POINT)

Objavile su to sve ženske novine, portali, nacionalni dnevnici…trač rubrike, naslovi i fotografije su obišle svijet… i što sam više istraživao i gledao sve sam bio uvjereniji…oni griješe!!

Pisalo je kako je to „rođendanski  poklon Lukšić grupacije građanima, gostima te prijateljima i partnerima grada Dubrovnika povodom 100 godina Hotela Excelsior, a u suradnji s partnerima projekta, tvrtkama Privredna banka Zagreb, PBZ Card American Express (zlatni sponzor) i Vipnet (telekomunikacijski sponzor).“

Svakako  bio je to jedan od najvećih glazbenih događaja godine, obasjan blještavilom i glamurom sa bezbroj važnih i manje važnih osoba uz nasmješeno lice gradonačelnika Vlahušića i mladog Lukšića.

Ne bi me to toliko diralo da ta ista grupacija nije svoju ekspanziju započela u ovom malom gradu odakle i dalje vrijedno skuplja novce i ulaže i u Dubrovnik . Teško i pogrešno je ulaziti u privatni kapital ali ne čini li to smjelo i mudro  gradonačelnik Vlahušić ?

Njegova umješnost se iskazala i prilikom nedavnog  Croatia Rally-a u Poreču ( o troškovima još nemamo informaciju) a kad se tijekom jednosatnog prijenosa porečke utrke na televiziji  prikazivao gotvo jedino kongres u Dubrovniku te dubrovački gradonačelnik  sa izjavama o značenju tolikog broja VIP uzvanika u njihovom  gradu. Poreč je opet odradio i platio  posao , a glamur i dobit su ostali  Dubrovniku.

Dobro da su naši hoteli mladi, turističke kuće nepoznate, grad bez tradicije i povijesti pa u nas nitko ne treba ulagati ili ne daj bože „narod darivati“. Za nas su odabrali neke druge glamur-zvijezde domaće estrade,  koje btw nije podržala nijedna banka ili mobilna kuća. Glamura ni u tragovima.

I siguran sam da je Bryan Ferry trebao biti u Poreču …..

Grupacije već imamo

E. Marušić


 

Jedinstveni događaj u Dubrovniku rođendanski je poklon grupacije Adriatic Luxury Hotels građanima, gostima te prijateljima i partnerima grada Dubrovnika povodom 100 godina Hotela Excelsior u suradnji s partnerima projekta, tvrtkama Privredna banka Zagreb, PBZ Card American Express (zlatni sponzor) i Vipnet (telekomunikacijski sponzor).

U ponedjeljak, 30. rujna s početkom u 21.30 sati legendarni britanski glazbenik – Bryan Ferry uz pratnju orkestra održat će spektakularni koncert nakon kojeg će nastupiti poznati nizozemski DJ i producent Sander Kleinenberg.

Svjetska zvijezda Bryan Ferry stigao je u Dubrovnik u društvu svojih sinova, zahvaljujući Lukšić grupaciji koja je odlučila pokloniti Gradu njegov besplatni koncert na Stradunu, a povodom 100. godišnjice Hotela “Excelsior”. Bryan Ferry je, pak, svoj 68. rođendan proslavio u restoranu “Nautika” koja je dubrovačkim medijima ustupila svoju fotografiju.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email