NEWS

Brojni posjetitelji na MangiaTorre – trodnevni Street food festival u Taru

1
03.06.2023. 12:01; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Brojni posjetitelji na MangiaTorre – trodnevni Street food festival u Taru

Jučer je uz mnogobrojne posjetitelje i nastup energičnog SuperCover banda otvoreno drugo izdanje MangiaTorre street food festivala.
Nakon prošlogodišnjeg prvog izdanja koje je održano u rujnu u sklopu Tarske fešte, zbog velikog interesa organizatori projekta iz Turističke zajednice Tar – Vabriga odlučili su manifestaciju „preseliti“ u lipanj, neposredno prije početka glavne turističke sezone. I nisu pogriješili – sudeći prema broju posjetiteljima koji su jučer uživali u gastro delicijama i izvrsnom glazbenom programu, MangiaTorre je izvrsna uvertira u dugo toplo ljeto te postaje povod za dolazak u destinaciju i prije same sezone.

Na tri food trucka kroz ovaj će se vikend nuditi široka lepeza street food delicija, inspiriranih lokalnom kuhinjom Istre, ali i okusima Italije i Amerike, zbog čega se može reći kako je ovog vikenda Tar „gastro svijet u malom“.

Za pripremu ukusnih jela na festivalu zaduženi su Valamarov Mezzino Street Food koji je već prvog dana pobudio veliki interes sa svojim gurmanskim burgerima pripremljenim na BBQ smokeru, Capra Istrian Street Food truck predstavio je svoje klasike Boškarin i Veli Jože dok su ljubitelji talijanske kuhinje mogli uživati na Cucini 100 gusti. Slatki corner bio je rezerviran za Ema ice cream te ukusne waffle.

Večeras na tarsku pozornicu dolazi Velvet Dress U2 Tribute band čija izvedba popularnih hitova ove svjetski poznate rock grupe garantira odličnu atmosferu. Fantastična večer za sve ljubitelje Queena bit će zadnjeg dana MangiaTorre festivala kada će na pozornicu stati Queen Sensation.

MangiaTorre Street Food festival svoja vrata i kuhinje otvara od 19.00 sati, a ulaz je za sve posjetitelje slobodan!

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email