NEWS
HALF MARATON S

Brojni mališani dočekali Djeda Mraza u Poreču

1 (79)
11.12.2019. 13:29; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Brojni mališani dočekali Djeda Mraza u Poreču

Brojna djeca porečkih vrtića i škola s velikom su radošću dočekala dolazak Djeda Mraza na porečki Advent. Kako je sam Djedica priznao, njegovi su sobovi ostali odmoriti na suncu uz more, pa je on s punom vrećom poklona došetao do Trga Matije Gupca.

Prije dolaska Djeda Mraza, okupljenu je djecu zabavljala udruga „Birikina“ kratkom predstavom „Princeza žabica“, pa je, po završetku predstave, princeza za djecu pripremila iznenađenje – dolazak Djedice s vilenjacima uz dječji vatromet. Djed Mraz se potom družio s djecom i najavio kako od idućeg tjedna sudjeluje i na Porečkoj bajci u školama i Vili Polesini, sklopu koje će im podijeliti više od 1400 poklona.

Organizatori Adventa Poreč ovim se putem od srca zahvaljuju Djedu Mrazu i vilenjacima, brojnim tetama i učiteljicama te djeci koja su uljepšala ovaj sunčani dan na porečkom Adventu.

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč-Parenzo, partneri su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar Riviera, a suorganizatori TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: http://www.facebook.com/adventporec

Grad Poreč

Oznake:
Advent Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email