NEWS

Bogat sadržaj drugog dana Sport Festa

SF223
17.10.2020. 18:00; Učitavanja: 197; Početna / Sport i rekreacija / Bogat sadržaj drugog dana Sport Festa

Nastavak sportskog vikenda u Poreču donio je još uzbudljivog sadržaja jer je uz nastavak sajma i konferencije održan i niz zanimljivih sportskih prezentacija i natjecanja.

Dan je počeo Run Croatia utrkama na 5 i 10 kilometara, zatim je održana prva utakmica hrvatske Dodgeball muške lige, otvoreno je Balkan Throwdown natjecanje u crossfitu, počeo je flying disc turnir, predstavljene su kategorijske body building skupine za muškarce i žene, a vratio se Red Bull BMX tim sa svojim akrobatskim nastupom.

Trend zanimljivih konferencijskih predavanja nastavili su državni tajnik g. Tomislav Družak, predsjednik HKS-a g. Stojko Vranković, zlatni olimpijac Giovanni Cernogoraz kao gost iznenađenja, šahovski velemajstor g. Alojzije Janković i na kraju legendarni TV voditelj g. Božo Sušec na čijem je predavanju prigodno obilježena trideseta obljetnica nogometne utakmice Hrvatska – SAD koju je upravo on komentirao.

Sport Fest završava u nedjelju 18.10. tako da svi zainteresirani posjetitelji još uvijek imaju vremena posjetiti sajam s mnogo zanimljivih izlagača koji nude interaktivne i inovativne sadržaje. Organizatori podsjećaju kako su parking u sklopu Valamar Diamant Resorta i posjeta sajmu besplatni. 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Pentola Porec S2 102020