NEWS

Boćari BK Špadići prvaci Druge Hrvatske boćarske lige Istra-Primorje

BK Špadići
01.07.2024. 14:13; ; Početna / Sport i rekreacija / Boćari BK Špadići prvaci Druge Hrvatske boćarske lige Istra-Primorje

Boćari iz Boćarskog kluba Špadići iz Poreča osigurali su osvajanje naslova prvaka u Drugoj Hrvatskoj boćarskoj ligi Istra – Primorje i to pobjedom u posljednjem, 18. kolu na domaćem terenu nad vinodolskim Zagonom (16:8).
Prvo mjesto potvrdili su još utakmicu prije, pa je ovaj susret osim igre bila i prilika za proslavu odlične sezone u kojoj su postigli povijesni uspjeh. Naime, ovom osmom uzastopnom pobjedom osim što su završili na prvom mjestu 2. HBL, za čak osam bodova više od drugoplasiranog kluba, izravno su se plasirali u 1. Hrvatsku boćarsku ligu sjever za sezonu 2024./25. Tako će se boćari iz Špadića sljedeće sezone natjecati u drugom razredu hrvatskog boćanja, Prvoj HBL sjever. 

Stoga je slavlje u BK Špadići u subotu nakon utakmice bilo itekako opravdano, a čestitkama se pridružio i gradonačelnik Loris Peršurić. 

Naslov prvaka u Drugoj HBL Istra – Primorje za Špadiće su osvojili: Roberto Jurman, Ivan Poropat, Igor Vretenar, Siniša Vretenar, Steven Benolić, Dražen Legović, Dino Legović, Roberto Iskra, Milan Valenta, Edo Belac, Renco Brajković, Ivan Bernobić, Dalibor Čitar, Serđo Labinac, Anton Cinkopan. Voditelj BK Špadići je Vladimir Čuš, dok je predsjednik Toni Čuš.

 

Print Friendly, PDF & Email