NEWS

Bina-Istra i Eccos donirali kombi vozilo Dječjem domu Zagreb

Djecji-dom-Zagreb-donacija-kombi-vozila-Bina-Istra-Eccos
06.07.2023. 16:08; ; Početna / Gospodarstvo / Bina-Istra i Eccos donirali kombi vozilo Dječjem domu Zagreb

Vrijednu donaciju, putničko kombi vozilo, donirale su u tvrtke Eccos i Bina-Istra Dječjem domu Zagreb u Nazorovoj. Službena primopredaja kombija izvršena je u četvrtak, 6. srpnja 2023. ispred Dječjeg doma Zagreb, a prisustvovali su gospodin Krešimir Paić, direktor tvrtke Eccos inženjering, gospodin Dario Silić, generalni direktor Bina-Istre, gospodin Christian Santaleza, direktor Bina-Istra upravljanje i održavanje, gospođa Margareta Mađerić, državna tajnica pri Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te ravnateljica Dječjeg doma Zagreb, gospođa Jasna Ćurković Kelava.

„Ideja za donacijom došla je nakon razgovora s gospođom Jasnom Ćurković Kelava koja je spomenula kako im je u domu potrebno veće prijevozno sredstvo“, objašnjavaju iz Bina-Istre. Kao poslovni partneri koji uspješno surađuju, Bina-Istra i Eccos zajedno su prepoznali potrebu Dječjeg doma te se odlučili angažirati i nabaviti kombi primjeren za prijevoz djece štićenika. „Već dulji niz godina uključeni smo u društveno odgovoran koncept poslovanja i smatramo da takav pristup doprinosi svim stranama. Rado pomažemo radu raznih udruga i osobama kojima je pomoć potrebna te nam je drago da ćemo ovom donacijom olakšati rad Doma“, ističu iz Eccosa.

„Zahvaljujemo Bina-Istri i Eccosu na vrlo vrijednoj i nama jako potrebnoj donaciji. Stari kombi je dotrajao i ovaj nam je došao u pravo vrijeme, koristit ćemo  ga u Nazorovoj za prijevoz male djece i odgajatelja te po potrebi za prijevoz stvari i robe. Svakako će vožnja djece  u novom dobro opremljenom kombiju doprinijeti većoj sigurnosti naših mališana“, rekla je gospođa Ćurković Kelava i istaknula da Dom u Nazorovoj trenutno skrbi o 90 male djece i 10 mladih majki.

T.B.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email