NEWS

Besplatne jednodnevne edukacije za ciljane skupine o korištenju interneta i informatičke pismenosti

radionice_web banner_umirovljenici 2208_Porec
07.08.2023. 10:23; ; Početna / Obavijesti / Besplatne jednodnevne edukacije za ciljane skupine o korištenju interneta i informatičke pismenosti

Hrvatski Telekom d.d. u suradnji s gradskom upravom Grada Poreča  kroz ostvareno financiranje projekta iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“, a po Ograničenom pozivu na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava u modalitetu privremenog poziva Izgradnja mreža sljedeće generacije (NGN)/pristupnih mreža sljedeće generacije (NGA) u NGA bijelim područjima provodi besplatne jednodnevne edukacije za ciljane skupine o korištenju interneta i informatičke pismenosti. Ove edukacije provodi tvrtka Okviri znanja d.o.o. na 13 lokacija u Republici Hrvatskoj.

Ciljane skupine ovog predmetnog postupka nabave jesu osobe starije životne dobi i umirovljenici te mlade i nezaposlene osobe s teritorijalnog područja obuhvata EU BB projekata. Održavanjem ovih Edukacija doprinijeti će se smanjenju digitalnog jaza, povećanom korištenju e-usluga koje olakšavaju život građana, steći će se uvjeti za prekvalifikacije onih građana koji žele raditi odnosno nastaviti raditi te će se generalno postići njihova bolja uključenost u zajednicu.

Pozivaju se svi zainteresirani s područja Grada Poreča i Općina Funtana, Kaštelir Labinci, Sveti Lovreč, Tar Vabriga, Višnjan, Vižinada, Vrsar i Tinjan  da se prijave na radionicu koja će se održati  22.kolovoza 2023. u prostorijama Kluba umirovljenika – Galija, na adresi: Trg Joakima  Rakovca 22, 52440 Poreč i to prema sljedećem rasporedu:

Skupina umirovljenika i osoba starije životne dobi od 9:00 do 11:30 sati,
a skupina mladih i nezaposlenih osoba od 12:30 do 15:00 sati.

Prijave možete izvršiti na kontakte Okvira znanja d.o.o. i to putem maila na  info@okviri- znanja.hr ili na kontakt broj 099 545 2277 do 21.08.2023.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email