NEWS

BESPLATNA ONLINE EDUKACIJA : „Digitalna transformacija – trend ili potreba?“ 20.11. u 12,00 sati

19.11.2020. 12:00; Učitavanja: 63; Početna / Gospodarstvo / BESPLATNA ONLINE EDUKACIJA : „Digitalna transformacija – trend ili potreba?“ 20.11. u 12,00 sati
2020-11-13_19h21_15

Porečki poduzetnički inkubator kao promotor poduzetništva i član Globalne poduzetničke mreže (GEN)  već drugu godinu uključio se u obilježavanje Globalnog tjedna poduzetništva (GEW) u cilju poticanja inovativnosti i kreativnosti kao preduvjeta za razvoj poduzetništva. Poduzetnički inkubator Poreč usmjeren je prvenstveno ka razvoju poticajne poduzetničke klime u gradu Poreču te stvaranje uvjeta za rast i razvoj novoosnovanih poduzeća. Shodno navedenom, u sklopu obilježavanja GEW-a Poduzetnički inkubator Poreč organizira razne aktivnosti u periodu od 16. do 22. studenog 2020. godine.

U petak 20. studenog s početkom u 12,00 sati održati će se besplatna online edukativna aktivnost „Digitalna transformacija – trend ili potreba?“ koju će voditi gđa. Jelena Kukret i gđa. Nikolina Kozlica, iz tvrtke Saop, vodećeg pružatelja poslovnih programa i rješenja.

Cilj edukacije je upoznati sudionike s pojmom digitalizacije, što sve ista predstavlja, zašto je važna, kako utječe na poslovanje te koje su njene prednosti. Sudionike će upoznati i s online programskim rješenjem Minimax koje može doprinijeti digitalizaciji i napretku cjelokupnog poslovanja. „Da sam pitao ljude što žele, oni bi rekli brže konje“, rekao je Henry Ford o svojoj inovacijskoj strategiji. Koja je vaša strategija? Sve više tvrtki uključuje se u trend „poslovanja bez papira“. Svaka promjena donosi otpor, ali i rast i razvoj.  Postavlja se pitanje kako nam pritom digitalizacija može pomoći, radi li se o trendu ili potrebi ?

Print Friendly, PDF & Email