NEWS
HALF MARATON S

Besplatna interaktivna radionica za poduzetnike – „Upravljanje resursima“ – prijave do četvrtka, 12.5.2023.

Tihana Fontana_foto
foto: Manuel Angelini, Istra 24
12.05.2023. 13:07; ; Početna / Gospodarstvo / Besplatna interaktivna radionica za poduzetnike – „Upravljanje resursima“ – prijave do četvrtka, 12.5.2023.

U Poduzetničkom inkubatoru Poreč u Žbandaju u petak 19.05. u vremenu od 11,00 – 15,00 sati održat će se besplatna interaktivna radionica za poduzetnike „Upravljanje resursima“. Radionicu će voditi Tihana Fontana (Sinapsa – poslovno i privatno savjetovanje i edukacija), magistra psihologije, (H)NLP praktičarka, voditeljica izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, kvalificirana za Internetski marketing i brendiranje.

O radionici:
Nad čime sve imamo kontrolu u ovom brzom i promjenjivom tržištu?
Sudionici/ce imaju priliku naučiti kako upravljati prioritetima u promjenjivom okruženju, kako i koliko “slušati” emocije u poslu, kako zadržati „hladnu glavu“ u stresnim situacijama te koje strategije koristiti.

Broj sudionika je ograničen i stoga je obvezna prijava na e-mail adresu [email protected] najkasnije do četvrtka 18.05 do 12 sati.

Ovo je samo jedna u ciklusu radionica za poduzetnike koje Poduzetnički inkubator Poreč organizira u travnju, svibnju i lipnju ove godine. Više detalja dostupno je na facebook stranici Poduzetničkog inkubatora Poreč.
Radionice su 100% financirane iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnike i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta “razvoj mreže PPI” putem HAMAG BICRO-a – FAZA 2?.

 

Print Friendly, PDF & Email