NEWS
Laguna Ironman 800

Besplatna edukacija: „Stres, COVID i 2020.: Upravljamo li mi njima ili oni nama? u četvrtak, 22. listopada

20.10.2020. 10:24; ; Početna / Gospodarstvo / Besplatna edukacija: „Stres, COVID i 2020.: Upravljamo li mi njima ili oni nama? u četvrtak, 22. listopada
Svetlana Mirkovic

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču u četvrtak 22. listopada 2020. s početkom u 17.00 sati održati online besplatna edukacija na temu „Stres, COVID i 2020.: Upravljamo li njima ili oni nama?“. Edukaciju će voditi gđa. Svetlana Mirković Borčić.

Stres, „tihi ubojica“ suvremenog doba u 2020. godini dobio je i glas – COVID 19 koji je zaogrnuo svijet plaštom neizvjesnosti, anksioznosti i straha. Kako se nositi sa stresom koji prožima sve pore našeg života, a ima zajednički nazivnik – jedan od najjačih strahova čovječanstva, strah od bolesti? Kako na zdrav način racionalizirati svoje emocije i pomoći i sebi i drugima u prevladavanju negativnih reakcija na produljeni stres u kojem živimo? Kako u cijeloj ovoj situaciji pronaći motivaciju te ostati pozitivan i iskoristiti prilike, vještine ili snage koje nismo bili svjesni da imamo? Koje su to tehnike i strategije koje nam mogu pomoći da se uspješno nosimo sa situacijom dugotrajne neizvjesnosti i strahova? Na navedena i mnoga druga pitanja odgovore i savjete dati će gđa. Svetlana Mirković Borčić, konzultantica s više od 20 godina iskustva u korporativnom svijetu na najvišim menadžerskim razinama, osobito u području upravljanja ljudskim potencijalima.

Tijekom svoje karijere, imala je prilike voditi treninge, razvojne programe i edukacije diljem regije, kao i u Europi, SAD i na Dalekom Istoku. Njene oblasti ekspertize su postavljanje sustava upravljanja ljudskim resursima u tvrtkama svih veličina, priprema i implementiranje programa kontinuiranog razvoja zaposlenika i menadžera i praćenje učinkovitosti provedenih aktivnosti.

Radionica je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće poveznice Stres, COVID i 2020.Prijavljeni će povratno na e-mail dobiti poveznicu za online edukaciju. Ova edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2020. koju već treće godine organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva.

Print Friendly, PDF & Email