NEWS

Besplatan razgled Motovuna u nedjelju

SAM_1053
10.01.2020. 12:15; Učitavanja: 229; Početna / Lifestyle / Zanimljivosti / Besplatan razgled Motovuna u nedjelju

Turistička zajednica Općine Motovun, u suradnji s licenciranim turističkim vodičem Deanom Prodanom, u nedjelju 12.01.2020. u 12 sati u sklopu trećeg izdanja nacionalnog projekta „Upoznaj svoju zemlju”, pokrenutog od strane Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske, organizira besplatno stručno vođenje u sklopu kojega će posjetitelji imati priliku uz vodstvo iskusnog vodiča razgledati starogradsku jezgru Motovuna. Razgled osim pitoresknih uličica i trgova uključuje i obilazak motovunskih zidina, najočuvanijeg fortifikacijskog sustava u Istri, a u sklopu vođenja moći će se puno naučiti o povijesti i tradiciji Motovuna. 

Vođenja, koja diljem Hrvatske počinju u isto vrijeme, su namijenjena lokalnom stanovništvu kako bi upoznali svoj grad te postali ambasadori hrvatskog turizma, ali naravno i svi posjetiteljima i turistima. Temeljni cilj projekta je ukazati na važnost turističkih djelatnika za međunarodni ugled Hrvatske kao i na važnost nacionalnog identiteta i kulturne baštine.

Vođenje Motovunom je organizirano na hrvatskom jeziku i za sve sudionike je besplatno.  Mjesto okupljanja je kod gornjeg groblja u Motovunu, na samom ulazu u starogradsku jezgru, kraj pomičnog stupića. Za sve posjetitelje osiguran je besplatan parking u neposrednoj blizini mjesta okupljanja. 

Organizatori se vesele vašem dolasku.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email