NEWS
Best of Poreč

Asfaltiranja u Velenikima i Vežnaverima, novo parkiralište u ulici D. Trinajstića, te rampe za invalide u Gioseffijevoj i Mlinskoj ulici

15.03.2019. 10:11; ; Početna / Novosti / Iz Grada Poreča / Asfaltiranja u Velenikima i Vežnaverima, novo parkiralište u ulici D. Trinajstića, te rampe za invalide u Gioseffijevoj i Mlinskoj ulici
Veleniki (1)

Nastavljaju se asfaltiranja u porečkim gradskim i prigradskim naseljima. Tako je u naselju Veleniki nakon završetka radova na kanalizacijskoj mreži asfaltirana prometnica kod kućnog broja 44 u površini od 140 metara kvadratnih. Sanirano je i 160 metara kvadratnih asfaltnih površina van zone obuhvata radova na kanalizacijskoj mreži, te proširen ulaz u ulicu iza autobusnog okretišta kod kućnog broja 2a.

U naselju Vežnaveri završeni su asfalterski radovi na novoizgrađenom autobusnom ugibalištu i nerazvrstanoj prometnici prema kućnim brojevima 20a i 20b. Radovi su obuhvatili sanaciju postojeće prometnice kroz naselje i površine na ugibalištu od 900 kvadrata, te 460 kvadrata novih asfaltnih površina.

U Poreču, u tijeku su radovi na uređenju parkirališta na spoju ulice D. Trinajstića i B. Parentina gdje će biti uređeno desetak novih parkirnih mjesta.

Nakon izgradnje pet rampi i prilagođavanja pješačkih prijelaza osobama smanjene pokretljivosti u Vialama, s istim će se radovima nastaviti i u ulici M. Gioseffija, te u Mlinskoj ulici.

Sve navedene radove izvodi pulsko poduzeće Cesta d.o.o. u sklopu izvođenja asfalterskih radova na rekonstrukciji cesta, nogostupa i putova u 2019. godini, a Grad Poreč-Parenzo će s investicijama na području svih mjesnih odbora nastaviti i dalje.

Grad Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani