NEWS

Aquapark Istralandia najbolji u Hrvatskoj

DCIM100GOPROGOPR1248.JPG
01.07.2021. 11:55; ; Početna / Gospodarstvo / Aquapark Istralandia najbolji u Hrvatskoj

Još jednom pozitivne vijesti iz Aquaparka Istralandia-e i to sve uprkos svjetske pandemije koronavirusa. Ovoga puta  dodijeljeno nam je 23 . internacionalno priznanje i nagrada po redu za uspješan rad u turističkoj sezoni 2020 .

Nagrada Corporate Livewire Croatia Prestige Awards 2021 tvrtke Corporate LiveWire sa sjedištem u Birminghamu (Velika Britanija) i ove godine nagradile su u male i srednje tvrtke koje su se pokazale najboljima na svom tržištu u posljednjih 12 mjeseci.

Sve tvrtke koje su ušle u uži izbor trebale su podržati nominaciju dokazima o svom radu, pozitivnim povratnim informacijama svojih klijenata, informacijama o prethodnoj akreditaciji i priznavanju, kao i isticanjem najistaknutijih dijelova njihovog poslovanja.

Ocjenjivačka komisija svoje odluke temeljila je na područjima kao što su izvrsnost usluge, kvaliteta proizvoda / usluge koja se pruža, inovativne prakse, etičke vrijednosti ili održive metode rada, kao i dosljednost u radu.

Ocjenjivačka komisija temeljem detaljne analize svih aquaparkova u Republici Hrvatskoj u sastavu :

Osmaan Mahmood Osnivač i izvršni direktor, Andrew Walsh generalni direktor, James Drakeford glavni urednik, Andrew White -šef istraživanja donijela je odluku da je najbolji aquapark u Republici Hrvatskoj za 2021 godinu upravo Aquapark Istralandia .

Ovim putem zahvaljujemo svim djelatnicima kao i partnerima Aquaparka Istralandia koji su svojim nesebičnim zalaganjem i suradnjom omogućili ovo još jedno u nizu svjetskih priznanja.

Obaveza je tim veća da i u ovoj turističkoj sezoni Istralandia Team zadrži visoke standarde izvrsnosti  i inovativnosti koja nas ističe svih ovih proteklih godina poslovanja.

U svakom slučaju svima otvoreni poziv da i ove sezone otkriju zašto je najzabavnija voda u Istri upravo u Aquaparku Istralandia.

 

Dodijeljene nagrade aquaparku Istralandia :

 2014   godina:

1.Nagrada Hrvatskog saveza građevinskih inženjera:  na 47.Skupštini HSGI –a u Umagu glavnom inženjeru gradilišta kompletne izgradnje Aquaparka Istralandia g.Mauro Kovačiću dipl.ing.građ. u Brtonigli uručena je godišnja stručna nagrada struke HSGI-a “kao znak priznanja za izvanredne zasluge u promicanju graditeljske struke “. 

2.Nagrada na svečanoj sjednice HGK ŽI u Hotel Lone ,Rovinj –Zahvalnica HGK ŽI  Aquaparku Istralandia za izniman doprinos razvitku hrvatskog gospodarstva 2014. godine  

3.Europska nagrada Parksmania –udruga aquaparkova Italije –nagrada za poduzetnički poduhvat godine  (novi aquapark) : Aquapark Istralandia dodijeljena na 13.-oj godišnjoj Skupštini Parksmania u tematskom parku Rainbow Magicland u Rimu, Italija

4.Godišnja Nagrada Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA)  i turističkog časopisa “ Way to Croatia” –  Nagrada “Simply the best” –nagrada za kreativan razvoj turističkog proizvoda te oblikovanje i unapređenje sadržaja turističke ponude tijekom 2014 godine

  1. Nagrada i strukovno priznanje  Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA za Menadžera godine 2014. nagrađuje g. Branko Kovačić direktora tvrtke AQUA PARK d.o.o. Poreč i Istrakop d.o.o. Poreč i vlasnika aquaparka Istralandia prvog aquaparka u ŽI i RH (Ovogodišnji, 24. po redu Susret članova i partnera CROMA-e i dodjela nagrade Menadžer godine održana je u petak, 28. studenog 2014. u Hotelu Westin Zagreb, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH, prof. dr. sc. Ive Josipovića)
  2. 6. Nagrada TZ Istre Zlatna Koza- Capra d’oro  za „Inovacija godine“ – dodjeljuje se  tvrtci AQUA PARK d.o.o. – za najinovativniji proizvod, uslugu ili proces u turizmu u 2014 godini u kategoriji Turistički proizvodi , što znatno doprinosi turističkom iskustvu destinacije.

7.Nagrada Općine Brtonigla-povodom Sv.Zenona dana Općine 2014 godine   – Plaketa za iznimna postignuća i doprinos unapređenju i razvoju  općine  u području gosdpodarstva te za promicanje i ugled Općine Brtonigla 

2015  godina :

8.Nagrada dodijeljena  na Euro Attractions Show (EAS 2015) najznačajnijem europskom sajmu tematskih i vodenih atrakcija  dana 6.10.2015 u Goteborgu ,Švedska od strane specijaliziranog časopisa za zabavne parkove KIRMES Park Magazine  iz Njemačke : Nagrada Europska Zvijezda za  5 mjesto –najbolji Europski  aquapark u Europi u 2015 godini-u konkurenciji  više od 300 europskih aquaparkova

9.Priznanje HTZ-a (Hrvatske turističke zajednice) na Danima hrvatskog turizma 14.10.2015. u Poreču : Godišnja hrvatska turistička nagrada  za osvojeno 1.mjesto u kategoriji : Rekreacija i zabava

  1. Godišnja Nagrada Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA)  i turističkog časopisa “ Way to Croatia” – Nagrada “Simply the best” –nagrada za inovativni projekt u turizmu – atrakcija, . Nagrada dodjeljena za kreativan  razvoj turističkih proizvoda, te oblikovanje i unapređenje sadržaja turističke ponude u 2014/2015. godini.(Hotel Trakošćan 25.11.2015.)

 2016  godina :

11.Nagrada dodijeljena  na Euro Attractions Show (EAS 2016) najznačajnijem europskom sajmu tematskih i vodenih atrakcija u Barceloni ,Španjolska  dana 19.09.2016. na svečanosti u najpoznatijem tematskom parku  Partaventura  iz  Saloa ,Španjolska  od strane specijaliziranog časopisa za zabavne parkove KIRMES Park Magazine  iz Njemačke : Nagrada Europska Zvijezda za  5 mjesto –najbolji Europski  aquapark u Europi u 2016 godini -u konkurenciji  više od 300 europskih aquaparkova

  1. Priznanje HTZ-a (Hrvatske turističke zajednice) na Danima hrvatskog turizma 26.10.2015. u Bolu na Braču : Godišnja hrvatska turistička nagrada u kategoriji : Rekreacija i zabava
  2. Godišnja Nagrada Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA)  i turističkog časopisa “ Way to Croatia” – Nagrada “Simply the best” 2016 godine – vlasnik aquaparka Istralandia gospodin Branko Kovačić dobitnik je nacionalne godišnje nagrade u kategoriji : kreativan doprinos pojedinca razvoju turističke ponude lokalne zajednice (Hotel Bluesun Kaj ,Marija Bistrica 23.11.2016.)

2017  godina :

  1. Talijanska nacionalna novinska agencija ANSA (Agenzia Nazionale Stampa Associata) objavila je vijest da je vodeni park Istralandia prema ocjeni Trip Advisora uvršten na drugo mjesto najboljih vodenih parkova u Europi –2 Best Waterpark in Europe. Prvo mjesto zauzeo je Siam aquapark iz Adeje, na španjolskim Tenerifima.

15.Nagrada dodijeljena  na Euro Attractions Show (EAS 2017) najznačajnijem europskom sajmu tematskih i vodenih atrakcija u Berlinu ,Njemačka  dana 25.09.2017. od strane specijaliziranog časopisa za zabavne parkove KIRMES Park Magazine iz Njemačke:

Nagrada Europska Zvijezda za  5 mjesto –najbolji Europski  aquapark u Europi u 2017 godini -u konkurenciji  više od 300 europskih aquaparkova .

 2018  godina :

  1. Aquapark Istralandia prema ocjeni Trip Advisora uvršten je na drugo mjesto najboljih vodenih parkova u Europi –2 Best Waterpark in Europe i 6.mjesto na svijetu (6.Best Waterpark in the World) . Prvo mjesto zauzeo je Siam aquapark iz Adeje,Tenerife, Španjolska .
  2. Neprofitna nagrada Europske zvijezde, koju dodjeljuje najpoznatiji europski specijalizirani časopisa za zabavne parkove KIRMES Park Magazine iz Njemačke , najvažnije je europsko priznanje za vrhunske performance u zabavnoj industriji. Za 2018 godinu Aquapark istralandia se nagrauje za osvojeno 5.mjesto u Europi kao najbolji aquapark

18.Specijalizirani časopisa za zabavne parkove KIRMES Park Magazine iz Njemačke dodijelio je za 2018 godinu i :

Nagradu za  4. mjesto za najbolji porodični tobogan Sea Hole  Što dokazuje posebna postignuća  i inovativnost aquaparka Istralandia .Nagrade se dodijeljene 24.09.2018 na Euro Attractions Show (EAS 2018) u Amsterdamu (Nizozemska)

2019  godina :

19.Dana 16.09.2019. na IAAPA EXPO EUROPE  Paris 2019 u suradnji i domaćinstvom Kirmes & Park Revue International  na gala večeri  u  tematskom parku „Parc Asterix“ , Plailly , Paris  od strane g. Franka Lanfera dodijeljena nam je nagrada European Star Award 2019 –Europe’s Best thrill water slide za osvojeno 3 mjesto u kategoriji najuzbudljivijih europskih vodenih tobogana.

2020  godina :

  1. Aquapark Istralandia prema ocjeni Trip Advisora uvršten je na treće mjesto najboljih vodenih parkova u Europi –(3 Best Waterpark in Europe) i 5.mjesto na svijetu (5.Best Waterpark in the World) . Prvo mjesto zauzeo je Siam Park iz Adeje,Tenerife, Španjolska .

21.Međunarodna komisija od 33 člana u suradnji sa specijaliziranim časopisom zabavnih parkova  Kirmes & Park Revue International   od strane g. Franka Lanfera dodijeljena nam je nagrada u kategoriji  najboljih vodenih parkova European Star Award 2020 za osvojeno 9. Mjesto u Europi , dok je u kategoriji najboljih obiteljskih tobogana , tobogan Space Combo osvojio  također 9.mjesto u Europi .

22.Proglašeni su dana 08.1.2020 pobjednici Svjetske Nagrade izvrsnosti za zabavne parkove 2020  (Park World Excellence Awards 2020)  ustanovljeni od strane Park World Magazine , svjetske novinske agencije zabavnih parkova gdje je u kategoriji najbolje iskustvo u vodenom parku Tobogan Space Combo osvojio 3.mjesto najboljih tobogana na svijetu dok je Aquapark Istralandia u kategoriji najboljih otvorenih aquaparkova ljetnog karaktera osvojio visoko 4 .mjesto na svijetu

2020  godina :

  1. Nagrada Corporate Livewire Croatia Prestige Awards 2021 tvrtke Corporate LiveWire sa sjedištem u Birminghamu (Velika Britanija) dodijeljena je za male i srednje tvrtke koje su se pokazale najboljima na tržištu aquaparkova u posljednjih 12 mjeseci.Ocjenjivačka komisija svoje odluke temeljila je na područjima kao što su izvrsnost usluge, kvaliteta proizvoda / usluge koja se pruža, inovativne prakse, etičke vrijednosti ili održive metode rada, kao i dosljednost u radu.

Ocjenjivačka komisija temeljem detaljne analize svih aquaparkova u Republici Hrvatskoj donijela je odluku da je najbolji aquapark u Republici Hrvatskoj za 2021/2021 godinu upravo Aquapark Istralandia .

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email