Aminess svojim zaposlenicima isplaćuje nagradu u iznosu od 4.000 kuna

Aminess svojim zaposlenicima isplaćuje nagradu u iznosu od 4.000 kuna (1)
01.07.2021. 14:06; ; Početna / Gospodarstvo / Aminess svojim zaposlenicima isplaćuje nagradu u iznosu od 4.000 kuna

Turistička kompanija Aminess iz Novigrada svojim će zaposlenicima isplatiti nagradu u iznosu od 4.000,00 kuna za uspješan početak otvaranja turističke sezone te u znak zahvalnosti za iskazani trud i rad u protekloj izazovnoj 2020. godini. Isplata nagrade tako očekuje stalne zaposlenike, stalne sezonske radnike i ostale sezonske zaposlenike u svim Aminessovim objektima diljem obale.

Aminess će prvi dio novčane nagrade u iznosu od 2.000,00 kuna svim zaposlenicima isplatiti s plaćom za srpanj, dok će preostali dio u iznosu od 2.000,00 kuna zaposlenicima biti isplaćen s plaćom za kolovoz.

Također, kako bi svim svojim zaposlenicima omogućio još bolje uvjete za rad, Aminess im je trajno osigurao besplatan topli obrok.

“Zadovoljstvo zaposlenika i kvalitetni uvjeti rada naša su glavna motivacija, jer nam njihova profesionalnost, predanost i kreativnost omogućuje da snažno odgovorimo sve zahtjevnijem turističkom tržištu, pogotovo u ovom izazovnom periodu. Stoga smo ih odlučili dodatno nagraditi na početku ovogodišnje turističke sezone koja već sad bilježi dobre rezultate, kako bi ih motivirali i dodatno poboljšali materijalne uvjete rada“, istaknula je Marina Perić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

 

Uz stimulativna primanja koja se povećavaju iz godine u godinu, turistička kompanija Aminess kontinuirano ulaže u poboljšanje uvjeta svih svojih zaposlenika koji ističu Aminess kao idealno mjesto za rad i edukaciju te nudi brojne prilike za napredovanje u karijeri. 

Bez obzira na status radnog odnosa, svim zaposlenicima omogućen je i širok izbor edukacija i programa usavršavanja. O visokoj razini kvalitete uvjeta rada u Aminessu govori i činjenica da se u kompaniju iz godine u godinu vraća velika većina sezonskih zaposlenika, kao i prestižni certifikat Poslodavac partner koji mu je dodijeljen već dva puta.

Print Friendly, PDF & Email