NEWS

Ana Rucner za publiku Plava Laguna Croatia Open Umag priprema koncert kojim je oduševila Kinu

Ana Rucner
23.07.2021. 18:58; ; Početna / Lifestyle / Zabava / Ana Rucner za publiku Plava Laguna Croatia Open Umag priprema koncert kojim je oduševila Kinu

Posjetitelji umaškog ATP turnira Plava Laguna Croatia Open Umag ove će večeri uživati u nastupu poznate hrvatske violončelistice Ane Rucner. Ana će u programu Open Air Music publici premijerno predstaviti poseban koncert kojim je oduševila Kinu.

‘’Bubnjar Marko Duvnjak i ja pripremamo sjajan show i jedan krasan koncert koji je odlično prihvatila kineska publika, a vjerujem da će se svidjeti i publici u Umagu. Veselim se što sviram u sklopu turnira, inače sam često svirala u Istri i vezana sam uz ljepote ovog dijela Hrvatske. Nažalost, od početka pandemije ovo mi je tek drugi put u Istri i zbog toga me večerašnji kocnert još više veseli. Organizacija je odlična, pravo je zadovoljstvo biti u Umagu i pozivam sve koji mogu doći da nam se pridruže, bit će sjajan koncert.’’ – izjavila je Ana.

Anin nastup počinje nakon završetka večernjih mečeva, a trajat će sve do 2 sata poslije ponoći. Iako je Ani ovo prvo nastup u sklopu umaškog turnira, ipak otkriva da postoji tajna veza između nje i tenisa. 

‘’Kao mala rekreativno bavila tenisom, znala sam satima nabijati lopticom u zid u Maksimiru. Tenis mi nikako nije nepoznat sport, nadam se da ću imati prilike i pogledati neki meč na turniru. Iako su na prvi pogled nespojivi, postoji određena sličnosti između klasičnih glazbenika i profesionalnih sportaša budući da oboje moraju cijeli život usavršavati vještine i odricati se mnogo toga. Definitivno postoji poveznica klasične glazbe i sporta, a to će uvidjeti i publika u Umagu danas.’’  – najavila je današnji koncert koja zatim s Markom Duvnjakom nastavlja s nastupima u Hrvatskoj, a na jesen i u Italiji i Ukrajini.

Danas se na Plava Laguna Croatia Open Umag igraju mečevi četvrtfinala, a publika ih može gledati s tribina ATP stadiona Goran Ivanišević.

  1. izdanje turnira Plava Laguna Croatia Open Umag igra se na terenima Stella Maris Resorta do 25. srpnja. Otvoren je za publiku koja u ograničenom broju može prisustvovati mečevima. U ATP zonu tijekom turnira mogu ući posjetitelji isključivo s digitalnom zelenom COVID potvrdom koju mogu dobiti i testiranjem na testnom mjestu ispred ATP zone, obzirom da testiranja radi laboratorij ovlašten za izdavanje EU digitalnih COVID potvrda.

 

Ulaznice za turnir Plava Laguna Croatia Open Umag su u prodaji na stranici www.croatiaopen.hr.

Print Friendly, PDF & Email