NEWS
valfresco

AM grupa, KISS, Branko Čolakić i Urban design, Ana Ćuma, Beauty design donirali na tisuće maski i stotine litara sredstava za dezinfekciju porečkim ustanovama

23.04.2020. 14:14; Učitavanja: 286; Početna / Slider / AM grupa, KISS, Branko Čolakić i Urban design, Ana Ćuma, Beauty design donirali na tisuće maski i stotine litara sredstava za dezinfekciju porečkim ustanovama

Želja da se pomogne zajednici kojoj pripadaju i u kojoj rade kao i onima koji ovih dana vode izravnu borbu s nevidljivim neprijateljem zvanim koronavirus, potakla je brojne pojedince ali i tvrtke da ulože svoja znanja, vještine i sredstva u zdravstvo Poreča i Poreštine.

Krojačica Ana Ćuma iz Ulice Istarskog razvoda donirala je svoju vještinu i vrijeme te od početka epidemije sašila na stotine platnenih maski za lice. Tu je pomogao i KISS d.o.o. koji je donirao pamučna platna za šivanje, a dodatnih 300 komada pamučnih maski donirao je i Beauty design iz Sesveta. Branko Čolakić i tvrtka Urban design donirali su ukupno 1600 komada medicinskih maski te 96 komada sredstava za dezinfekciju, dok je AM grupa donirala ukupno 500 komada troslojnih zaštitnih maski za lice i stotinu komada dezinfekcijskih sredstava.

Sve su donacije uručene Gradu Poreču-Parenzo, koji ih je dalje rasporedio za naše vatrogasce, policijske službenike, komunalne redare, liječnike obiteljske medicine i specijaliste, medicinsko osoblje, djelatnike Doma za starije i nemoćne Poreč i sve one kojima su maske dio svakodnevnice u trenutcima epidemije.

– Od srca zahvaljujemo svima na donacijama. U situaciji kada se sve zemlje bore kako bi nabavile zaštitnu opremu i sredstva, ovakve donacije na lokalnoj razini jako puno znače. I dokazuju da samo skupa možemo pobijediti koronavirus i nastaviti s normalnim životom. Hvala svima na trudu, vremenu i sredstvima uloženima u zdravstvo Poreča i Poreštine.

Grad Poreč, A.T.

Print Friendly, PDF & Email