NEWS

Aktivno proljeće u Školi nogometa NK Jadran Poreč

Vije11996-17209
21.04.2022. 14:32; ; Početna / Sport i rekreacija / Aktivno proljeće u Školi nogometa NK Jadran Poreč

Bez obzira što trenutno odmaraju od školskih obaveza i uživaju u zasluženim proljetnim praznicima, mladi nogometaši NK Jadran Poreč intenzivno odrađuju sve klupske obaveze u jeku svojih prvenstvenih natjecanja.
Sve natjecateljske momčadi, njih 13, započelo je svoja prvenstvena natjecanja početkom ožujka, te su od tada odradili gotovo 300 treninga i odigrali nešto manje od 70 utakmica. Uz to, kategorije U9A, U11A, U12 i U13 godina sudjelovale na velikom međunarodnom turniru u Umagu gdje su se natjecali protiv akademija velikih klubova iz različitih dijelova Europe.

Nakon kratke pauze za Uskrs, narednog vikenda mladi Porečani nastavljaju sa prvenstvima, dok će momčadi do 11 godina nastupati na “Jadran Spring Cupu 2022”, međunarodnom turniru u organizaciji kluba i Grada Poreča, koji će se održati na novom kampu NK Jadran Poreč. Na prvom od mnogo turnira koji će se održati na porečkom Kampu, u cjelodnevenom druženju i sportu, sudjelovati će i San Luigi (Italija), NK Jadran Dekani (Slovenija), NK Pazinka Pazin, NK Istra Tar i NK Buzet.

Pozivamo sve zaljubljenike u sport i nogomet da posjete kamp NK Jadran Poreč u subotu 23.04 od 10:00 sati.

 

NK Jadran Poreč

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email