NEWS

Aktivan vikend za stolnoteniski klub Jadran iz Poreča

18
06.12.2021. 08:34; ; Početna / Sport i rekreacija / Aktivan vikend za stolnoteniski klub Jadran iz Poreča

Ove nedelje odigralo se županijsko prvenstvo u stolnom tenisu u dvorani Žatika, Poreč. Na natjecanju su nastupile sljedeće kategorije: klinci/eze, najmlađi kadeti, najmlađe kadetkinje, mlađi kadeti i mlađe kadetkinje, kadeti/kinje, juniori/ke i seniori/ke.

STK Jadran je nastupio u skoro svim kategorijama i došao do nekih rezultata, medalja i pehara. U kategoriji klinci Rajko David je pokupio 2. mjesto dok Rajko Diego 3. mjesto. Kovačević Luka nažalost je ispao u grupi. U kategoriji klinceze STK Jadran je pokupio sva tri prva odličja: Novak Chiara 3. mjesto, Gostojić Megi 2. mjesto i 1. mjesto Radošić Rajna.

U kategoriji najmlađih kadeta Rajko David je došao do 3. mjesta dok Rajko Diego je završio natjecanje u skupini. Kod najmlađih kadetkinja STK Jadran je osvojio mjesta od 2. do 5. u sljedeće poretku: Bednaić Kiara, Lozančić Sara, Kožul Lara, Šanteković Emy.

Kod mlađih kadetkinja za STK Jadran nastupile su: Lozančić Sara i Bednaič Kiara. Sara nažalost nije prošla skupinu dok je Kiara došla do trećeg mjesta. U kategoriji kadeta je nastupio Škaljić Lukas ali nažalost nije uspio proći skupinu. Za kadetkinje je nastupila Devčić Doris koja je došla do četvrtog mjesta.

U kategoriji seniora su nastupili Augustinović Marino, Španić Leon i Luka Otočan. Augustinović i Otočan su zaustavljeni u četvrtfinalu gdje je Augustinović izgubio od klupskog kolege Španića dok je Otočan nadjačan od strane Buvinića. Medalju u seniorima osvojio je Španić osvojivši treće mjesto.

Klub je zadovoljan rezultatima pošto je skoro u svim kategorijama kojima je nastupio došao do jednog odličja.

Jadran slavio u Koromačnu, poraz u Crikvenici

Muška ekipa stolnoteniskog kluba Jadrana posljednje kolo 2. stolnoteniske lige – zapad otišla je na gostovanje kod STK Brovinje u Koromačno. Dečki su nastupili u sljedećem sastavu: Augustinović, Španić i Otočan. Dečki su pojedinačne mečeve dobili dok su Augustinović i Španić nakon što su poveli 2:0 u parovima i već je izgledalo kao da je sve gotovo, izgubili parove od domaće ekipe. Za konačan rezultat od 4:1 postavio je Španić pobjedom protiv Zidarića.

Dečki sada odlaze na zimsku pauzu gdje bi drugi dio sezone trebao početi krajem prvog ili početkom drugoga mjeseca. Nakon pobjede STK Vrsara nad STK Maestralom konačni skor na tablici se zakomplicirao te će STK Jadran vjerojatno nastavak sezone dočekati na trećem mjestu.

U posljednjem kolu jesenjeg dijela 1. hrvatske lige – zapad, stolnotenisačice Jadrana poražene su od domaće ekipe Crikvenice rezultatom 4:1. Za Jadran su nastupali Željka Sloković, Ana Lukez i Matea Arlović.

Cure su završile s ligom u prvom dijelu sezone. Nažalost nakon dobre sezone lanjske godine ove godine ekipa se nije snašla najbolje i dočekati će drugi dio na devetom mjestu.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
Flego S1