4. MTB rekreativna proljetna Parenzana u Vižinadi na Uskršnji ponedjeljak, 10. travnja !

PARENZANA_SPRING_FB_VIZUAL__01
06.04.2023. 11:22; ; Početna / Novosti / Okolne općine / 4. MTB rekreativna proljetna Parenzana u Vižinadi na Uskršnji ponedjeljak, 10. travnja !

10.04.2023. (Uskrsni ponedjeljak) Turistička zajednica Općine Vižinada, s partnerima BK Poreč i BK Parenzana organizira 4. MTB rekreativnu proljetnu biciklijadu.

Ove godine imamo 2 rute. Prva ruta je Family koja je prilagođena djeci i duga je 14 km dok je druga ruta nazvana Sport te je duga 26 km. Obje rute će se voziti poljskim i šumskim putevima okolicom Vižinade, postojećim biciklističkim stazama, uz naravno neizostavnu Parenzanu. Ruta je obiteljskog tipa, prilagođena za odrasle i djecu. Na kraju rute za sve sudionike će biti organiziran ručak.

Prijave kreću u 9:00 sati ispred zgrade Općine Vižinada-Visinada

Start u 10:00 sati.

  • Predviđeno trajanje ture je 2:30 sata.
  • Kotizacija je 7 Eura po osobi.
  • Djeca do 15 godina moraju biti u pratnji roditelja ili staratelja i oslobođeni su kotizacije.
  • U cijenu je uključeno:
    • -Vođenje ture
    • -Ručak nakon ture

 

Svaki je sudionik obavezan nositi kacigu te poštivati prometne propise sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Prilikom prijave sudionik je suglasan da sudjeluje na vlastitu odgovornost, da je upoznat sa svim rizicima i mogućim fizičkim ozljedama te da se odriče svakog prenošenja odgovornosti na organizatora ili treće osobe.

Prijavom sudionik daje privolu na obradu osobnih podataka isključivo za potrebe prijave sudjelovanja na događaju. Prijavom sudionik daje privolu da bude fotografiran i/ili sniman u svrhu promocije događaja i destinacije.

Organizator zadržava pravo promjene programa. Link na objavu https://www.facebook.com/events/147138884956133/?ref=newsfeed&locale=hr_HR

Pozivamo sve ljubitelje prirode i bicikliranja da nam se pridruže i ove godine na Uskrsni ponedjeljak i provedu ga u prirodi i ugodnom druženju. Prošle godine broj sudionika nas je ugodno iznenadio i premašio naša očekivanja, sudionici su bili jako zadovoljni te očekujemo da će i ove godine isto tako uživati u našem gostoprimstvu. 

 

Lidija Brdarić, direktorica TZO Vižinade

Print Friendly, PDF & Email