NEWS

31. Autobox Istra Off Road Utrka: Adrenalinska Avantura u Srcu Istre – 5.-7. srpnja na području Buići – Katun Trviški

AMK No Limits Istra vizual
04.07.2024. 10:41; ; Početna / Sport i rekreacija / 31. Autobox Istra Off Road Utrka: Adrenalinska Avantura u Srcu Istre – 5.-7. srpnja na području Buići – Katun Trviški

Uzbudljive utrke, natjecanje za djecu i obiteljska zabava pod pokroviteljstvom TZ središnje Istre i Saveza sportova Grada Pazina

Međunarodna manifestacija u organizaciji Automoto kluba „No Limits Istra“ okuplja zaljubljenike u off-road, pružajući adrenalinsku avanturu, natjecanje za djecu i obiteljsku zabavu. Pod pokroviteljstvom TZ središnje Istre i Saveza sportova grada Pazina, od 5. do 7. srpnja očekuje nas događanje koje obećava uzbudljiv vikend pun akcije i druženja, a same utrke boduju se za Prvenstvo Istarske rivijere, Prvenstvo Auto Karting Saveza Istre te Prvenstvo Slovenije.

„Naša utrka nije samo sportsko događanje, već i prilika za druženje i uživanje u prirodnim ljepotama Istre. Posebno smo ponosni na natjecanje za djecu koje će mališanima pružiti priliku da osjete čar off-road vožnje na siguran i zabavan način.“, izjavio je Vedran Šćulac, predsjednik AMK No Limits Istra i organizator utrke koja već 20 godina okuplja vrhunske vozače raznih disciplina.
31. Autobox Istra Off Road utrka donosi tri dana akcije i uzbuđenja s raznolikim programom koji uključuje brzinske poligone, ekstremne staze i vrhunske vozačke vještine. Tako će vozači iz Hrvatske, Slovenije i Italije testirati granice svojih vozila i vozačkih sposobnosti na zahtjevnim terenima. Autobox Istra Off Road utrka promiče sport i zajedništvo, pružajući platformu za testiranje vozačkih vještina i tehnologije vozila.

Program

U subotu, 6. srpnja, program kreće u 15:00 sati s dodatnim prijavama natjecatelja na poligonu Buići – Katun Trv. U 17:00 sati starta Road Book Hard utrka, koja se boduje za Prvenstvo Slovenije, dok će se prolog za startnu poziciju za Road Book Soft održati od 17:15 do 18:15 sati. U 18:30 sati počinje kategorija Brzinac na poligonu, a nakon večere u 19:45 sati, utrke se nastavljaju s noćnim vožnjama Road Book Soft i Tourist u 21:30 sati. Zabava uz glazbu trajat će do jutarnjih sati, pružajući sudionicima i gledateljima priliku za opuštanje i druženje.

Nedjelja, 7. srpnja, započinje u 10:30 turističkom vožnjom s poligona. U 11:00 sati počinje ekstremna utrka na kružnoj stazi, koja se također boduje za Prvenstvo Slovenije. Vrijeme za predah vozači i gledatelji imat će od 14:00 do 15:00 sati, a istovremeno će se održati natjecanje djece u dječjim vozilima, pružajući najmlađima priliku da pokažu svoje vještine na posebno prilagođenoj stazi. Kategorija Brzinac ponovno kreće u 15:00 sati, a proglašenje pobjednika planirano je za 20:00 sati.

Raznovrsnost kategorija omogućuje da svi vozači, ali i vozačice imaju prilike pokazati svoje vještine. U kategoriji Brzinca do 2000 cm3 i iznad 2000 cm3 te Brzinac diesel svoju priliku za pokazati znanje imaju i ženske posade, koje će dokazati svoju snagu i vještinu na stazi, kao i mladi vozači i vozačice do 23 godine koji će pokazati svoj talent i energiju. Osim toga, tu su i natjecanja za motocross, Quat, ATV i UTV koja će dodatno obogatiti ovaj uzbudljivi vikend.

 

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email