NEWS

2. Memorijalna brdska–trail utrka Elvira Putina na trasi od Lupoglava do Korita iznad Brgudca u nedjelju, 19. ožujka 2023. godine

PD Glas Istre_Memorijalna brdsko_trail trka Elvira Putina 2022._volonteri
28.02.2023. 18:50; ; Početna / Sport i rekreacija / 2. Memorijalna brdska–trail utrka Elvira Putina na trasi od Lupoglava do Korita iznad Brgudca u nedjelju, 19. ožujka 2023. godine

Planinarsko društvo (PD) Glas Istre organizira „Memorijalnu brdsku-trail utrku Elvira Putina“ koja će se održati 19. ožujka 2023. sa startom u 10:30 iz Lupoglava i trasom koja ide prema Planinarskoj kući Korita (iznad Brgudca). Staza je duga 8,58 kilometara s visinskom razlikom od 655 metara, a skoro cijelim putem se kreće po označenoj planinarskoj stazi duž prelijepih obronaka Ćićarije te kroz Park prirode Učka. Ovom obnovljenom utrkom, oživljena je prva brdska utrka u Istri koju je PD Glas Istre organizirao početkom 90-tih godina prošlog stoljeća. Utrci smo dali status “memorijalna” te posvetili je našoj dragoj i posebnoj planinarki Elviri Putina.

Prijave: počinju od 28. veljače i traju do 15. ožujka 2023. godine.

Prijaviti se možete na e-mail [email protected] . U mailu je potrebno navesti sljedeće podatke: ime, prezime, spol, kontakt telefon, mjesto prebivališta, veličinu majice i dostaviti mailom potvrdu o uplati startnine. Uplatu startnine u iznosu od 20 eura možete izvršiti prema naputku: Primatelj: Planinarsko društvo Glas Istre, IBAN: HR6224070001100226869

Poziv na broj: 19032023, Opis plaćanja/svrha: Startnina + ime i prezime natjecatelja.

Uplatom startnine omogućit ćete organizatoru da vam pripremi: startni broj, hitnu medicinsku pomoć, organizaciju cijele utrke, okrijepu, majicu, ručak u Planinarskoj kući Korita te prijevoz minimalnih osobnih stvari od pozicije starta do pozicije cilja. Start je u 10:30 sati na lokaciji preko puta restorana ALBA u Lupoglavu u krugu tvrtke “Global trading d.o.o.“. Cilj je kod Planinarske kuće Korita. Osobna vozila moći će se parkirati na željezničkom kolodvoru u Lupoglavu.

Organizator osigurava nagrade za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji, a obje kategorije svih dobnih skupina startaju zajedno. Biti će još i nekih drugih prikladnih nagrada.

Svi natjecatelji predajom e-mail prijave suglasni su da će se na utrci natjecati na vlastitu odgovornost te da su upoznati s pravilima utrke kojih će se pridržavati radi svoje osobne sigurnosti, ostalih natjecatelja i organizatora te da su upoznati s mogućim rizicima koje ovo natjecanje potencijalno sadrži.

Prijavom na utrku natjecatelji i sudionici daju dobrovoljnu i izričitu privolu kojom informirano i nedvosmisleno daju pristanak na obradu osobnih podataka sadržanih u video i fotografskim materijalima u svrhu provođenja utrke, daljnjeg informiranja javnosti o tijeku i rezultatima utrke te za korištenje u promotivne svrhe utrke.

Natjecatelji tijekom utrke ne smiju zagađivati okoliš. Sav otpad dužni su nositi sa sobom jer tako čuvamo prirodu.

Pismeno otkazivanje od utrke moguće je na gore navedeni e-mail do 17. ožujka 2023. godine uz povrat novca, a nakon navedenog datuma organizator zadržava pravo da ne vraća startninu.

Pozivamo sve sportaše, rekreativce, planinare, šetače i sanjare da se pridruže u što većem broju i uveličaju ovaj obnovljeni sportsko-rekreativni događaj. Posebna bi nam čast bila kad bi se utrci priključili i nekadašnji sudionici koji su prisustvovali utrkama iz 90-tih godina.

 

Info o utrci možete pratiti na

https://www.pd-glasistre.hr/

https://www.facebook.com/pdglasistre.hr

https://www.instagram.com/pd_glas_istre/

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email