NEWS
VALFRESCO 4 S
SPORTduo – s2

Usluga Poreč uvodi aplikaciju moj-otpad.info za pregled i evidenciju odvoza komunalnog otpada

08.11.2022. 08:36; ; Početna / Gospodarstvo / Usluga Poreč uvodi aplikaciju moj-otpad.info za pregled i evidenciju odvoza komunalnog otpada
2022-11-08_08h35_23

Usluga Poreč redovito provodi aktivnosti kojima želi digitalizirati svoje poslovanje i usluge, a samim time omogućiti korisnicima jednostavnije i dostupnije korištenje. Ovog puta Usluga Poreč uvodi aplikaciju moj-otpad.info koja će korisnicima osigurati uvid u sve aktivnosti koje korisnik javne usluge ima s pružateljem usluge.

Riječ je o aktivnostima pregleda odvoza miješanog komunalnog prema obračunskom mjestu, pregleda predanog otpada u reciklažno dvorište, pregleda o izvršenim uslugama, primanja obavijesti o odvozu otpada te podacima o radnom vremenu, mjestu i vrsti otpada koje zaprima reciklažno dvorište. Dakle, uz pomoć aplikacije svi korisnici Usluge Poreč imat će uvid u njihovo stanje i načine kako su koristili uslugu te kako ju mogu koristiti, a sve vezano za otpad.

Osim pokretanja nove aplikacije, a koju će korisnici Usluge Poreč moći koristiti početkom 2023. godine,  Usluga Poreč je prije nekoliko godina omogućila i korištenje  tražilice pokojnika, tvrtke Axiom. Naime, svi korisnici na web stranicama Društva mogu pretraživati lokacije grobnih mjesta pokojnika koji su pokopani na jednom od groblja kojima Usluga Poreč upravlja. Pristup aplikaciji moguć je i skeniranjem QR koda koji se nalazi na informativnoj ploči na ulazu u gradsko groblje Poreč.

Nadalje, važno je istaknuti i aplikaciju za plaćanje parkinga. Radi se o opciji koja korisniku nudi plaćanje parkinga putem brze i jednostavne aplikacije Bmove kojom se omogućava plaćanje parkiranja na području cijelog grada bez dodatnih troškova.

Cilj Društva jest maksimalno digitalizirati sve usluge koje pruža korisnicima. Zahvaljujući planiranoj digitalizaciji, korisnici će na vrlo učinkovit i pouzdan način moći dobiti sve potrebne informacije ili ostvariti jednu od usluga Društva. Upravo iz tog razloga u planu poslovanja je stvaranje i razvijanje novih digitalnih rješenja, a o čemu ćemo redovito informirati sve naše korisnike, poručuju iz Usluge Poreč

https://zelenetehnologije.hr/moj-otpad-info/

 

 

Print Friendly, PDF & Email