NEWS
Best of Poreč

1. MEĐUNARODNI BUSINESS SPEED DATING ISTARSKIH I SLOVENSKIH PODUZETNIKA

10.10.2016. 18:25; ; Početna / Gospodarstvo / 1. MEĐUNARODNI BUSINESS SPEED DATING ISTARSKIH I SLOVENSKIH PODUZETNIKA
bdm-logo

U četvrtak 13. listopada 2016. godine, održat će se u hotelu Laguna Parentium u Poreču (Zelena laguna), s početkom u 10,00 sati, 1. međunarodni Business Speed Dating istarskih i slovenskih poduzetnika.  Međunarodno druženje malih i srednjih istarskih i slovenskih poduzetnika zajednički organiziraju BDM Club iz Poreča i tvrtka Lopis iz Slovenije. Pokrovitelj druženja je Istarska županija.

BDM club je poslovna zajednica inovativnih i kreativnih malih i srednjih poduzetnika, koja aktivno djeluje od veljače 2011. godine. Kroz svoje članstvo u BDM Clubu, poduzetnici dijele različite vrste poslovnih iskustava: iskustvo umrežavanja (sustavnog stvaranja i održavanja dugoročnih kvalitetnih poslovnih odnosa, s ciljem razmjene iskustva i informacija te jačanja vlastite prisutnosti na tržištu), iskustvo zajedničkog učenja (s posebnim naglaskom na usvajanje menadžerskih znanja), iskustvo stručnih putovanja (s ciljem upoznavanja najbolje svjetske poslovne prakse) i iskustvo društveno odgovornog ponašanja (i odgovornosti prema široj zajednici).

Nakon više desetaka uspješno odrađenih tematskih mjesečnih druženja, članovi BDM Cluba su za svoje ovomjesečno druženje odabrali Busines Speed Dating, oblik poslovnog druženja putem kojeg poduzetnici na zabavan, uzbudljiv, učinkovit i brz način uspostavljaju nove poslovne kontakte. Riječ je o novom „alatu“, koji svakom sudioniku omogućava da u neformalnoj i opuštenoj atmosferi, na brz i efikasan način predstavi sebe ostalima i upozna  brojne nove poduzetnike.

Ulaz na druženje je slobodan za sve zainteresirane poduzetnike. Zbog ograničenog broja sudionika, potrebna je rezervacija mjesta, koju je moguće izvršiti on-line na web portalu BDM Cluba.

Svim sudionicima Business Speed Datinga, njegov glavni sponzor, hrvatsko-talijanski studio Delta Group (Poreč/Firenze) izradit će prigodan poklon – profesionalnu osobnu fotografiju.

BDM

Print Friendly, PDF & Email
Ljeto u Funtani