NEWS
valfresco

“Zvijezda je rođena” – u Kašteliru :)

20190824_204453
26.08.2019. 11:32; Učitavanja: 185; Početna / Lifestyle / Zabava / “Zvijezda je rođena” – u Kašteliru :)

Zadnji u nizu događaja u ciklusu ovosezonskog Ljeta u Kašteliru i ove je subote ispunio centar mjesta.  Oskarom nagrađeni film “A star is born” pokazao se odličnim odabirom; dječji se park popunio do zadnjeg sjedećeg mjesta. U posebnoj i ugodnoj atmosferi projekcije pod zvijezdama uživalo je lokalno stanovništvo ali i strani gosti koji su još uvijek mnogobrojni na prostoru općine.

Zadovoljstvo pokazanim interesom i odazivom nisu krili organizatori; turistička zajednica i općina, za koje je ovogodišnji „probni“ ciklus Ljeta u Kašteliru itekako opravdao očekivanja. Kako saznajemo, osnovna zamisao osim bogaćenja ljetnog programa, bila je valorizacija centralnog parka raznolikim događajima i manifestacijama – plan koji se pokazao uspješnim i kojeg je raznolika publika prihvatila. Tz i općina iznimno su zadovoljni pokazanim interesom za sva ovosezonska događanja, što daje vjetar u leđa i nove ideje za sljedeću turističku sezonu. 

Ljeto u Kašteliru nastavlja se obilježavanjem Svjetskog dana turizma, krajem rujna, kada je u planu  upoznavanje šire publike sa bogatom etnografskom zbirkom te valorizacija prostorije starog mlina radionicama izrade kosira i pečata od krumpira te crtanja vinom.     

R.S.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
LaPentola S