NEWS
valfresco

Vrlo dobri rezultati stolnoteniskog kluba “Vrsar” na međunarodnom turniru “MILENIJ” u Opatiji

18156518_1361762840569538_79565261852365879_o
25.04.2017. 01:24; Učitavanja: 98; Početna / Sport / Vrlo dobri rezultati stolnoteniskog kluba “Vrsar” na međunarodnom turniru “MILENIJ” u Opatiji

Opatija je bila domaćin međunarodnog stolnoteniskog turnira “MILENIJ” u svim uzrasnim kategorijama. Nastupili su ponajbolji igrači iz većine europskih zemalja i pojačani sa reprezentacijom Južne Koreje.
U kategoriji najmlađih kadetkinja dobar nastup najmlađe Eme Brizić i sa novim  bodovima na rang listi. Nakon tri uzastopne pobjede zaustavljena je u osmini finala.
Kod mlađih kadetkinja Ana Lukez također ostavlja dobar dojam i na svom prvom bodovnom turniru dolazi do četvrtfinala i od kasnije pobjednice, predstavnice iz Njemačke gubi meč za medalju.
Sjajan nastup stolnotenisačica iz Vrsara nastavlja Dora Popec koja osvaja 3. mjesto i penje se na postolje. Zaustavljena je u polufinalnom meču protiv Hane Lončarević jedine predstavnice iz Hrvatske na postolju uz Doru Popec u konkurenciji mlađih kadetkinja.
I seniorke su nastupile u isto tako jakoj konkurenciji.
Mateja Arlović , još juniorka, nije uspjela proći grupu ali je sa jednom pobjedom osvojila nove bodove na rang listi.
Martina Rioža je nastavila odličnu sezonu i zaustavljena je u četvrtfinalu opatijskog turnira od kasnije finalistice.
Treba napomenuti da je pobjednik seniorske konkurencije Tomislav Pucar, reprezentativac Hrvatske .

U narednim danima Dora Popec odlazi na mini pripreme u Pulu na poziv STK”Pula” gdje se nalazi i reprezentacija Engleske a već u četvrtak se putuje u Zagreb na tradicionalni međunarodni turnir za mlađe kategorije Zagiping.

M.B.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email