NEWS

Više od stotinu sudionika na Turističkoj akademiji u Poreču

Turisticka akademija - Start-Up udruga - Grad Poreč - TZ Poreč - Obrtnički dom 4
12.04.2019. 09:46; Učitavanja: 211; Početna / Gospodarstvo / Više od stotinu sudionika na Turističkoj akademiji u Poreču

Grad Poreč-Parenzo, Turistička zajednica Grada Poreča i Start-up akademija organizirali su u Poreču prvo izdanje Turističke akademije, dvodnevne besplatne edukacije koja je prvenstveno bila namijenjena malim iznajmljivačima, ali i svima onima koji to žele postati.

Predavanja i radionice pohađalo je više od 100 polaznika koji su tijekom ovog jedinstvenog koncepta, na jednom mjestu i potpuno besplatno, mogli doznati što je sve potrebno za uspješno poslovanje u turizmu. O suvremenim trendovima, digitalnom oglašavanju, full i self service posrednicima, fotografiranju objekta, gastro ponudi, novim tehnologijama u turizmu, uređenju interijera i eksterijera, a sve to uz primjere dobre prakse, govorili su brojni stručnjaci u turizmu, Marinela Dropulić Ružić, Mirjana Kotiga, Denis Zembo, Tereza Šagal Pažin i mnogi drugi vlasnici obiteljskih smještaja, OPG-a, maslinari, vinari i dr.
U sklopu akademije održana je i zanimljiva vježbu u kojoj su polaznici imali priliku osmisliti idealan smještajni kapacitet. Dio se odlučio za apartman, neki za vlastitu kuću za odmor, a veliki interes je bio i za kampovima. Jednu od ideja inovativnog kampa u mjestu Kotli, podno Huma, osmislio je i Dorijan Kadmen i njegov šesteročlani tim. Evo što kaže o iskustvu sudjelovanja u projektu:
– Akademija me je veoma obradovala te mi kao studentu pokazala kako turizam izgleda iz ”prve ruke”. Ideje drugih su me potakle na razmišljanje i poniknule u meni da još boje razradim sam svoje ideje koje bi zapravo mogle biti povezane s osobama koje sam upoznao na Akademiji.

V.H.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
MAX S – do 200919