NEWS

Valamar osvojio niz nagrada u akciji “18. Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2014.”

Karmela_Višković_Mario_Škopac
20.10.2014. 14:34; Učitavanja: 784; Početna / Gospodarstvo / Valamar osvojio niz nagrada u akciji “18. Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2014.”

Hotel & Casa Valamar Sanfior iz Rapca proglašen najboljim hotelom na Jadranu s 4 zvjezdice, hotel Valamar Koralj Romantic s Krka osvojio je drugo mjesto u kategoriji najboljeg hotela na Jadranu s 3 zvjezdice a Valamarov kamp Krk osvojio je 1. mjesto u kategoriji najbolji srednji kamp. Valamarov djelatnik Mario Škopac proglašen je Djelatnikom godine- Čovjek ključ uspjeha u turizmu 2014. u kategoriji Konobar.

Na upravo održanim Danima hrvatskog turizma u Opatiji, u sklopu akcije “18. Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2014.”, Valamar je ovojio niz vrijednih nagrada. Hotel & Casa Valamar Sanfior iz Rapca proglašen je najboljim hotelom na Jadranu s 4 zvjezdice, hotel Valamar Koralj Romantic s Krka osvojio je drugo mjesto u kategoriji najboljeg hotela na Jadranu s 3 zvjezdice a Valamarov kamp Krk osvojio je 1. mjesto u kategoriji najbolji srednji kamp.

Ove nagrade potvrda su brojnih međunarodnih priznanja koja nižu Valamarovi hoteli i kampovi. Nagrađeni Hotel & Casa Valamar Sanfior ovogodišnji je dobitnik najprestižnije turističke nagrade u svijetu – World Travel Award, kao vodeći hotel u Hrvatskoj, a ujedno je i nositelj  prestižnog certifikata Travelife Gold Award – najvišeg priznanja hotelima koji u najvećoj mogućoj mjeri ispunjavaju stroge kriterije održivosti. Valamarov Kamp Krk 4*, također višestruko nagrađivani kamp, nedavno je ušao i u elitno europsko udruženje “Leading Campings of Europe” kao jedan od 36 najboljih kampova u Europi.

“Priznanje za najbolji hotel sa četiri zvjezdice na Jadranu je još jedan dokaz postignute visoke razine kvalitete usluge i proizvoda, što onda rezultira zadovoljenjem zahtjeva i očekivanja gostiju. Hotel & Casa Valamar Sanfior je turističkoj ponudi Rapca pridonio s visoko kategoriziranim turističkim objektom koji može smjestiti gotovo 600 gostiju. Ovo priznanje je samo još jedna potvrda odlične usluge koju pružamo čega naravno ne bi bilo bez vrhunskih zaposlenika, te zato koristim ovu priliku da im od srca čestitam na trudu i doprinosu.” – istaknula je Karmela Višković, direktorica Hotel & Casa Valamar Sanfior.

Zoran Morožin, direktor kampa Krk zahvalio se svim partnerima koji su svojom kvalitetnom ponudom u ovom kampu dali svoj doprinos, kao i svim zaposlenicima na uloženom trudu te istaknuo kako “Dobiti priznanje za najbolji srednji kamp na Jadranu predstavlja veliki poticaj kako za kamp Krk tako i za sve ostale kampove koji posluju pod brendom Camping Adriatic by Valamar.”

U Valamaru su posebno ponosni na svojeg dugogodišnjeg djelatnika, g. Maria Škopca, koji je osvojio ovogodišnju nagradu za Djelatnika godine – Čovjek ključ uspjeha u turizmu 2014. u kategoriji Konobar. Mario Škopac radi kao Voditelj hrane i pića u Hotelu & Casi Valamar Sanfior 4* u Rapcu, a s gotovo 40-godišnjim radnim stažem u turizmu, Mario svojom vedrinom i ljubaznošću plijeni pažnju hotelskih gostiju. Mario Škopac u ovom hotelu radi od 1998. godine, te pamti brojna imena gostiju koji iz godine u godinu za odmor odabiru upravo Hotel & Casa Valamar Sanfior. Uz vrhunsko profesionalno iskustvo i osobnost koja oduševljava goste, Mario Škopac omiljen je u svojem timu te uživa u poslu kojim se bavi.

“Akcija Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku” u kojoj Hrvatska gospodarska komora dodjeljuje ova vrijedna turistička priznanja tradicionalno se provodi uz pomoć strukovnih udruga, Udruge poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske i Kamping udruženja Hrvatske, te Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar, Udruženja marina pri HGK i Ministarstva zaštite okoliša i prirode, a od prošle godine akciji ocjenjivanja destinacija pridružila se i Hrvatska turistička zajednica. Činjenica da je ove godine čak 48 sudaca obišlo 103 destinacije i ocijenilo 80 hotela, 15 marina i 33 kampa, te čak 907 plaža u sedam hrvatskih županija govori o važnosti ovih nagrada.

N.M.

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email