NEWS

U petak, 20. rujna Centar za građanske inicijative Poreč povodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama informira građane…

cropped-mrezapodrskeisuradnje01
19.09.2019. 20:16; Učitavanja: 56; Početna / Obavijesti / U petak, 20. rujna Centar za građanske inicijative Poreč povodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama informira građane…

Pozivamo vas da nam se pridružite na javnoj akciji koju Centar za građanske inicijative Poreč organizira 20.rujna, povodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

Na Gradskoj tržnici u Poreču, od 10 do 12h informirat ćemo građane/ke o Mreži podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela*. Pozivamo sve zainteresirane da nas posjete i da se direktno informiraju o svemu što ih zanima. Akciji će se pridružiti i Policijska postaja Poreč.

*Centar za građanske inicijative Poreč pruža praktične informacije, emocionalnu potporu, pravne informacije, direktnu podršku na sudu te psihosocijalnu i savjetodavnu pomoć žrtvama i svjedocima/kinjama kaznenih djela i prekršaja u sklopu trogodišnjeg programa “Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela” kojeg financira Ministarstvo pravosuđa. Žrtve i svjedoci kaznenih djela i prekršaja mogu nas kontaktirati na broj 095 3500 733 radnim danom od 08:00-16:00 ili putem e-maila na [email protected] te zatražiti pomoć i podršku. Više informacija o tome kako se može ostvariti besplatna pomoć i podrška nalazi se na web stranici http://mrezapodrskeisuradnje.com.

Print Friendly, PDF & Email
DSG 2020 -S