NEWS
valfresco

Slovenka Lana Klemen pobjednica je porečkog Gala DanceStar finala

1Foto48225-22
26.05.2019. 17:43; Učitavanja: 335; Početna / Lifestyle / Zabava / Slovenka Lana Klemen pobjednica je porečkog Gala DanceStar finala

(iPress) Pobjednica Gala DanceStar finala održanog u sklopu ovogodišnjeg DanceStar World finala u porečkoj dvorani na Žatiki, s osvojenom nagradom od 6.000 eura, je plesačica Lana Klemen članica Društvo Kazina iz Slovenije.

Drugo mjesto i nagradu od 3.000 eura osvojili su članovi Jamm Studio iz Južne Afrike, a treće mjesto i nagradu od 1.000 eura osvojio je plesni par, članovi Plesnog centra K2K iz Hrvatske.

Na Gala DanceStar finalu nastupili su plesači u 20 koreografija a žiri je odabrao tri najbolje na ovogodišnjem natjecanju.

Tijekom četverodnevnih plesnih događanja DanceWorld Finals, koje se dvanaestu godinu za redom održavaju u Poreču, 7.000 plesača iz cijelog svijeta ‘borilo’ se za prestižnu DanceStar titulu.

Rad plesača koji su se natjecali u jedanaest plesnih kategorija ocjenjivao je žiri u kojem su bili koreografi, poznati svjetski plesači, među kojima je bila Almira Osmanović i voditelji plesnih seminara diljem svijeta.

(iPress)

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email