NEWS

Ribarskom feštom završava prvi Valamar Funtana Summerfest

Ribarska fešta na Valamar Funtana Summerfestu1
21.08.2019. 11:20; Učitavanja: 288; Početna / Lifestyle / Zabava / Ribarskom feštom završava prvi Valamar Funtana Summerfest

Prvo izdanje Valamar Funtana Summerfesta polako se bliži svome kraju, a posljednjeg dana u Funtani je na rasporedu i još jedna Ribarska fešta koju, kao dio posebnih događanja, organizira Turistička zajednica općine Funtana. Tako će 23. kolovoza sve posjetitelje od 18 sati u Marinu Funtana još jednom privući primamljivi mirisi svježe pripremljenih morskih specijaliteta, a zabavljat će ih bendovi Top of the Pops, Laguna Band i Bambus Band.

Valamar Funtana Summerfest nastao je kao rezultat uspješne suradnje s Turističkom zajednicom općine Funtana. U želji za dodatnim obogaćivanjem sadržaja, festival je tijekom srpnja i kolovoza u Valamarovom Istra Premium Camping Resortu 5* u Funtani osigurao pravu ljetnu zabavu. U njegovom besplatnom programu uživali su gosti prvog Valamarovog velikog kampa s 5 zvjezdica te lokalno stanovništvo kao i svi ostali posjetitelji.

Program festivala podijeljen je u četiri programske kategorije: Cinema&Theatre, Dance&Music, It’s Show Time! i Special Events. Večeras posjetitelje od 20:30 na Piazzi čeka svirka uživo uz Funbox Band u sklopu Dance&Music programa. It’s Show Time! u četvrtak, 22. kolovoza na isto mjesto dovodi posljednji Circus Show u izvedbi Cirkobalkane, a program počinje u 21 sat. U petak, 23. kolovoza gosti će, osim u čarobnoj atmosferi prave ribarske fešte, moći uživati i u zadnjem izdanju Cinema&Theatre programa. Tako će u Istra Theatreu smještenom u Istra Premium Camping Resortu na rasporedu biti dječja predstava Funny Love koja počinje u 20:30.

Pokretač i organizator Valamar Funtana Summerfesta je Valamar Riviera u suradnji s partnerom Turističkom zajednicom općine Funtana. Program je besplatan za sve posjetitelje, a ulaz u kamp slobodan za vrijeme trajanja programa Valamar Funtana Summerfesta. Više informacija dostupno je na službenoj web stranici www.funtanasummerfest.com te Facebook stranici Istra Premium Camping Resorta.

Print Friendly, PDF & Email
HALF 2020-S2
DSG 2020 -S