NEWS

Odlični rezultati Mini rukometaša MRK 28.april Kaštelir na Međunarodnom turniru u Karlovcu

image_2008
16.04.2019. 22:19; Učitavanja: 234; Početna / Novosti / Okolne općine / Odlični rezultati Mini rukometaša MRK 28.april Kaštelir na Međunarodnom turniru u Karlovcu

U nedjelju 14.04.2019. naši mini rukometašu ispisali su jednu lijepu priču. Naime u Karlovcu se održavao Međunarodni turnir u mini rukometu( neslužbeno Prvenstvo Hrvatske u mini rukometu) i ostvarili za naše prilike izvanredne rezultate. Mini rukometaši 2008. godište i mlađi osvojili su 4.mjestu u konkurenciji 32 ekipe. U grupi su pobijedili najveću školu rukometa u posljednje vrijeme u Hrvatskoj ekipu Vučića iz Zagreba, pa ekipu Mladog rudara iz Labina, da bi sa ekipom Hrvatskog dragovoljca odigrali neriješeno. Ti rezultati odveli su ih među 16 najboljih . Ali tu nisu stali. Najprije su u žestokoj borbi pobijedili Crikvenicu rezultatom 6:5 golom u pretposljednjoj sekundi, da bi u četvrtfinalu odigrali odličnu utakmicu i pobijedili Nexe iz Našica golom 6 sekundi prije kraja. Ušli su među četiri najbolje ekipe , ali tu je ponestalo snage i izgubili smo od Rudara iz Ruda  i Poleta iz Dugog sela. Za ovu ekipu igrali su Ivano Ivetić, Gabriel Banko, Ivano Đukić, Mark Poldrugovac, Marko Legović, Karlo Parencan, Noel Bernobić, Noa Koritnik, a pomogao im je kasnije i Gabriel Legović.

Poredak 2008.g: 1.Gospić, 2. Rudar Rude, 3.Polet Dugo Selo, 4.28.april Kaštelir

Mini rukometaši 2010. godište i mlađi također su osvojili 4. mjesto u konkurenciji 36 ekipa. U grupi su pobijedili Nexe iz Našica, Goricu iz Velike Gorice i Poreč 1 i osvojili 1.mjesto u grupi. U osmini finala pobijedili su Poreč 2 13:5, a u njihovoj najboljoj utakmici na turniru u četvrtfinalu ekipu Slatine 11:4. U polufinalu smo bili blizu , ali je ekipa Ivančice iz Ivanca bila bolja rezultatom 8:6. U utakmici za 3. mjesto izgubili smo od Siska 11:7. Igrali su Damijan Rimanić, Erik Bakša, Loren Habek, Leon Višić, David Lakošeljac, Gabriel Legović, Jakov Horvat, Erik Ritossa, Leni Tolić, Nikola Blažević.

Poredak 2010.god:1.Korčula, 2.Ivančica Ivanec, 3. Sisak, 4. 28.april Kaštelir

Koliko je to veliki uspjeh govori i činjenica da su u tri generacije 2008,2009,2010 ukupno 12 ekipa igrale polufinale (od 104 ekipe) , a samo smo mi 28.april i RK Gospić u završnicama imali po dvije ekipe, čime smo postigli ukupno drugi najbolji rezultat. Uz to u najbolju petorku prvenstva ušli su Ivano Đukić u 2008. godištu i Loren Habek u 2010. godištu, a samo je činjenica da nismo igrali finale zaslužna da za najboljeg golmana turnira nije proglašen Gabrijel Legović koji je radio čuda na golu . Svi ostali dečki su odigrali također fantastičan turnir i pokazali veliko zajedništvo i upoznali ljude iz cijele Hrvatske gdje se nalazi Kaštelir. Zahvaljujemo se i treneru Dušku Pašaliću koji ih je odlično pripremio i velikoj armiji navijača (njih 20 tak ) koji su bodrili naše dečke u Karlovcu .

Hvala svima!!

MRK 28.april Kaštelir

Galerija slika uz članak

Print Friendly, PDF & Email
DSG 2020 -S